XPect™ plusaftale

Vi fjerner dine IT-udfordringer og giver dig et trygt overblik.
Alt sammen med et smil.

Vores XPect™ Plusaftale fokuserer på forebyggelse frem for brandslukning

Med snart 20 års erfaring, kan vi roligt sige, at vores XPect™ Plusaftale, er meget mere end bare en serviceaftale. 

Din troværdige IT-partner

Vi er din troværdige IT-partner og vi garanterer høj kvalitet og en god service, hver gang. Vi hjælper både små og store virksomheder, med deres IT-drift, så de trygt kan fokuserer på forretningen. 

Vores koncept er bygget op på 4 grundelementer. Fri IT-support, Patching, Proaktiv IT-service og IT-strategi

Fri IT-support

Vores dygtige IT-specialister sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har udfordringer med IT på din XPect™ Plusaftale. Alle medarbejdere kan fejlmelde via telefon eller online.

Patching

Vi sørger automatisk for at sikkerhedsopdatere jeres software og hardware, uden at forstyrre jeres daglige arbejde. Løbende sikkerheds-opdateringer medfører bedre IT-sikkerhed.

Proaktiv IT-service

Via små agenter på jeres pc'er, overvåger vi jeres IT systemer. Dette medhjælper forebyggelse af IT-nedbrud, og vi kan hurtigt reagere hvis uheldet er ude.

IT-strategi

Vi hjælper dig med at sikre en god IT-strategi og et fast IT-budget. Vi kommer løbende med opfølgning på IT-sikkerhed, rådgivning om fremtidige investeringer og meget mere.

Hos XPconsult får du

Server room. Web internet and network telecommunication technology, big data storage and cloud computing computer service business concept.

Hosting

Med den førende teknologi, i danske datacentre er dine data i sikre hænder. Du får redundant infrastruktur, effektive disaster recovery og backup-løsninger. Og selvfølgelig med et (hak) i revisorerklæringen ISAE 3402.

A67I5198

Cloudløsninger

Vi finder i fællesskab de cloudløsninger, som passer bedst til netop din virksomhed. Hvad end det er Office 365, Dropbox Business, you name it - we got it! Og du kan nemt skrue op og ned efter behov.

A67I5084

Support 24/7

Hos os har du adgang til vores support hele døgnet, hele året. Vi sidder klar til at hjælpe dig, med et smil.

Vores partnerskab starter med et tjek af din virksomheds IT-system

Vi sætter os altid grundigt ind i hele dit IT-system, så vi bedst muligt kan rådgive dig om den løsning, som passer bedst til lige netop dig. 

XPconsult fungerer som din helt egen IT-afdeling

Og vi ved, at en proaktiv service, vedligeholdelse af dine IT-løsninger og automatiske sikkerhedsopdateringer giver dig de bedste forudsætninger, for stabil og sikker IT-drift til en fast månedlig pris. 

Cases

FK Trådindustri ApS

Kjeld R. Larsen

P. Lindberg Industri A/S

Lars Hansen

Skal vi også hjælpe dig?
Scroll til toppen