Hardware og software til virksomheder

Software og Hardware

Hardware

Med mange forskellige producenter på markedet kan det være svært at finde ud, hvilken slags pc, skærm, printer eller lignende man skal købe til sin virksomhed.

Som it-specialister har vi et godt indblik i markedet og hvad de forskellige producenter kan tilbyde. Hvis du blot fortæller os, hvad du ønsker, kan vi finde lige det produkt, som kan opfylde dine krav.

Hardware, som er bedst og billigst - på den lange bane

Når vi anbefaler hardwareprodukter, til din virksomhed, lægger vi følgende faktorer til grund for produktvalget:

  • Produktet er dimensioneret og velegnet til den pågældende opgave
  • Vi kan servicere produktet hurtigt og effektivt via producentens servicelogistik
  • Produktet skal helst have tre års garanti og support hos producenten
  • Vi erfaringsmæssigt ved, at produktet virker perfekt
  • Prisen er attraktiv i forhold til markedet generelt

Er disse faktorer overholdt, har vi den bedste forudsætning for sikre problemfri anvendelse af produktet i din virksomhed. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du er begrænset i forhold til indkøb af hardwareprodukter hos os.

Hardware fra førende producenter

I samarbejde med de største distributører på markedet og kan vi skaffe det meste. Vi leverer de fleste fabrikater på markedet, og har indgående kendskab til en række fabrikater indenfor forskellige produktgrupper.

Eksempelvis er vi autoriserede i HP Inc.- og HP Enterprise produkter og vi har ligeledes store erfaringer med Apple. 

Vores fokus ligger på, at produktet skal være bedst og billigst for jer på den lange bane.

Software

Når vi derimod taler om software drejer det sig ofte om de programmer der kører i samarbejde med jeres fysiske udstyr. Det kan eksempelvis være office-pakken, adobe-pakken, virusprogrammer og styresystemer.

Vi er autoriserede i software fra Microsoft, VMware, Citrix og Symantec, og kan dermed rådgive, levere og installere softwareprodukter fra disse producenter.

Ikke nok med det; vi er specialiserede i licenseringen af disse og ligeledes i Adobe produkter. Licensering af software er ofte besværligt for virksomheder, fordi licensreglerne er komplicerede. Derfor kan du og din virksomhed blot lade os sørge for, at I har de nødvendige licenser. 

Administration af dine softwarelicenser

Licenshåndteringen – Software Asset Management – er en del af vores XPect™ servicekoncept.

Det gør livet utrolig let for din virksomhed at få professionel styring af jeres licenser. Vi har således det store overblik og kan identificere besparelser og optimeringsmuligheder. På den måde sørger vi for, at du kun betaler for det software du faktisk bruger.

Se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med den rette it-løsning

 

Valg af software til virksomheder