Hardware og software til virksomheder

Software og Hardware

Hardware

Når vi anbefaler hardwareprodukter til din virksomhed lægger vi følgende faktorer til grund for produktvalget:

  • at produktet er dimensioneret og velegnet til den pågældende opgave
  • at vi kan servicere produktet hurtigt og effektivt via producentens servicelogistik
  • at produktet helst skal have tre års garanti og support hos producenten
  • at vi erfaringsmæssigt ved, at produktet virker perfekt
  • at prisen er attraktiv i forhold til markedet generelt

 

Er disse faktorer overholdt, har vi den bedste forudsætning for sikre problemfri anvendelse af produktet i din virksomhed.

Vi fokuserer på, at produktet skal være bedst og billigst på den lange bane.

Dette er ikke ensbetydende med, at du er begrænset i forhold til indkøb af hardwareprodukter hos os. Vi kan levere de fleste fabrikater på markedet, og vi har indgående kendskab til en række fabrikater indenfor forskellige produktgrupper.

Eksempelvis er vi autoriserede i HP Inc.- og HP Enterprise produkter og vi har store erfaringer med Apple. Og vi har erfaring med pc’er og Mac’er i blandede miljøer.

 

Software

Vi er autoriserede i software fra Microsoft, VMware, Citrix og Symantec, og kan dermed rådgive, levere og installere softwareprodukterne fra disse producenter.

Ikke nok med det; vi er specialiserede i licensieringen af disse og Adobe produkter. Licensiering af software er ofte besværligt for virksomheder, fordi licensreglerne komplicerede. Derfor kan du og din virksomhed blot lade os sørge for, at I har de nødvendige licenser. 

Licenshåndteringen – Software Asset Management – er en del af vores XPect™ servicekoncept.

 

I denne video kan du få en bedre idé om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed så i kan finde den rette hardware, it og software.

 

Forskellen på software og hardware

Det er vigtigt at skelne mellem hardware og software når man køber ind. Når vi taler om hardware omtaler vi det fysiske udstyr som i arbejde med, det kan være computere, printere, accesspoints og tablets.

Når vi derimod taler om software drejer det sig ofte om de programmer der kører i samarbejde med jeres fysiske udstyr. Det kan eksempelvis være office pakken, adobe pakken, virusprogrammer, styresystemer eller programmer til overvågning af jeres it

Det er særlig vigtigt at have styr på programmer til at overvåge sine it løsninger, fordi det gør det muligt at arbejde proaktivt, så problemerne kan blive løst før de opstår.

 

 

Valg af software til virksomheder