RC Plast A/S

”Vi har et partnerskab med XPconsult der fungerer som vores egen IT-afdeling. Herved slipper vi, for at have IT-eksperter ansat.”

RC Plast A/S

RC Plast A/S er en solid og miljøbevidst virksomhed i plastindustrien. Virksomheden køber, afhenter og sorterer alle former for produktions spild fra plastforarbejdende virksomheder. Hos RC Plast bliver plastspild transformeret til kundespecifikke nye plastgranulater. RC Plast har snart været kunde hos XPconsult i 20 år, og er i gang med en rejse mod endnu mere digitalisering.

Jeg føler mig tryg og stoler på at XPconsult har de rette kompetencer

RC Plast har en XPect™ plusaftale, som sikrer stabil IT-drift, bedre IT-sikkerhed, fri support til alle medarbejdere, automatiske sikkerhedsopdateringer, og meget mere. Og til en fast månedlig pris, hvor det er nemt at skrue op og ned efter behov.

”Vi har indgået et partnerskab med XPconsult som vores IT-afdeling. Herved slipper vi for at have IT-eksperter ansat. Vores IT-opgaver bliver alle løst af XPconsult, som har de rette kompetencer, certificeringer og den nyeste viden inden for IT. Som ansvarlig i virksomheden gør det mig tryg at have en professionel partner, til at stå for vores IT og så bliver telefonen altid taget.” Udtaler Helle Vingolf, CEO, RC Plast.

En god backup-løsning, som sikrer at vi hurtigt kan få gendannet data og versioner, uden at miste noget

”XPconsult agerer proaktivt og kommer med forslag til hvor vi kan forbedre vores sikkerhed. I en tid hvor tingene ændrer sig hurtigt, er det beroligende, at ens IT-sikkerhed er gode hænder. Og hvis uheldet er ude, har vi en Acronis backup-løsning, så vi hurtigt kan få gendannet data og versioner uden at miste noget.”

IT-sikkerhed i top

”XPconsult overvåger vores IT 24/7 og har automatiske sikkerhedsopdateringer, som ikke forstyrrer vores daglige arbejde. Og så kommer de med forslag til forebyggelse mod IT-kriminalitet. Jeg føler at vores IT-sikkerhed er i top. Derudover sætter jeg meget pris på det flow i har, hvor ting der skal godkendes, kommer forbi mig. Det giver mig et godt overblik som ansvarlig i virksomheden.”

Vil du også have din IT-sikkerhed i top?

Udfyld nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

XPect™ Plusaftale

Med fri adgang til support, overvågning, automatisk patching, løbende optimering og rådgivning.

PC'er med høj sikkerhed

PC'er til virksomhedens medarbejdere, med automatiske sikkerhedsopdateringer, som ikke forstyrre det daglige arbejde og fri support, hvis der opstår problemer.

En sikker backup-løsning

Hvis uheldet er ude har RC Plast en Acronis backup-løsning, så de hurtigt kan få gendannet data og versioner uden at miste noget.

”XPconsult overvåger vores IT 24/7 og har automatiske sikkerhedsopdateringer, som ikke forstyrrer vores daglige arbejde. Og så kommer de med forslag til forebyggelse mod IT-kriminalitet. Jeg føler at vores IT-sikkerhed er i top. Derudover sætter jeg meget pris på det flow de har, hvor ting der skal godkendes, kommer forbi mig. Det giver mig et godt overblik som ansvarlig i virksomheden.”
Skal vi også hjælpe dig?
Scroll til toppen