Martin Billeschou

Martin Billeshou
Martin Billeshou

Firmaet Martin Billeschou i Esbjerg leverer natursten i enhver afskygning og forarbejdning. Granit, marmor, skifer og andre stentyper bliver fragtet fra det meste af verden til virksomheden i Esbjerg. Her bliver de rå sten til smukt forarbejdede gravsten, fliser til bord- og vinduesplader. I alt går værkstedet mere end 2.000 tons sten hvert år gennem virksomheden.

Stabilitet afgørende

For direktør Martin Billeschou er it en nødvendig ressource i virksomheden. Det skal bare fungere 100 procent. Pålidelighed og stabilitet er afgørende. Og XPConsults løsning spiller en gennemgående rolle i både administration og produktion. For eksempel kan værkstedet styre avancerede CNC-maskiner via løsningen.

XPConsult har leveret løsningen, og sørger for både driften, vedligeholdelsen og den løbende udvikling, der betyder, at løsningen altid har størst mulig værdi for virksomheden.

Men over alle behov, står behovet for stabilitet. Og Martin Billeschou kan da heller ikke komme i tanker om, at virksomhedens it har været brudt ned. ”Når jeg taler med andre virksomheder, hører jeg af og til beklagelser over, at nu er deres it igen nede. Det kan jeg heldigvis ikke genkende. Jeg husker ikke, at vi nogensinde har været uden it i mere end højst et kvarter. Og det var oven i købet i forbindelse med en planlagt opgradering”.

Let at budgettere

Martin Billeschou har en XPect™ it-serviceaftale med XPConsult. Det betyder, at de har it på abonnement og derfor altid kender omkostningerne. ”Det giver både tryghed og let administration: Vi ved altid, hvad vi har – og til hvilken pris. Det hele er defineret i aftalen med XPConsult. Og så kan jeg godt lide, at XPConsult og jeg selv deler den samme interesse i at it løsningen fungerer”.

Kunde siden ruder konge var knægt

Martin Billeschou Natursten er blandt XPConsults ældste og mest trofaste kunder. Faktisk er kundeforholdet ældre end XPConsult, idet virksomheden var kunde hos XPConsults direktør og grundlægger Klaus Nielsen allerede før XPConsult blev etableret i 2002, hvor de to allerede havde samarbejdet i 5 år.

God kemi

Et så langt samarbejde kan kun lade sig gøre, hvis kemien er i orden, så små buler på vejen aldrig får lov at vokse sig store. Og kemien ER i orden. ”Det gælder både i samarbejdet med Klaus og med hans folk, at vi kalder en spade for en spade – og løser både store og små udfordringer i en god tone”, siger Martin Billeschou.

IT serviceaftale fra xpconsult