Junge Byg A/S

Vi er afhængige af at vores IT bare fungere, og når der så er det mindste, er det rart at de hurtigt løser tingene.”

Junge Byg A/S

Junge Byg er et kvalitetsbevidst byggefirma, som lægger vægt på god kvalitet og troværdighed i alle opgaver, store som små. Virksomheden er som alle andre, afhængige af at deres IT kører problemfrit. Derfor har de valgt en XPect™ Plusaftale hos XPconsult, så der er mere tid til byggeprojekter og mindre problemer med IT.

En anbefaling endte med en fuld outsourcing af deres IT

Anne Junge udtaler: ”Vi blev anbefalet XPconsult for 6-7 år siden og valgte at flytte alt vores IT over på deres XPect™ Plusaftale, som indebærer services som blandt andet overvågning af vores IT, automatiske sikkerhedsopdateringer, fri support og til en fast månedlig pris. Vi er afhængige af at vores IT bare fungere, og når der så er det mindste, er det rart at de hurtigt løser tingene.”

Tryghed og hurtig IT-support

XPect™ Plusaftalen hos XPconsult bygger på forebyggelse frem for brandslukning. ”Vi har lavet den aftale, fordi det giver os tryghed at det er XPconsult der har styr på vores IT og sikkerhed. Og så er der altid hurtig og kompetent IT-support, som får løst sagerne i en fart – det er et kæmpe plus.”

Vil du også have tryghed og hurtig IT-support?

Udfyld nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

XPect™ Plusaftale

Med fri adgang til support, overvågning, automatisk patching, løbende optimering og rådgivning.

PC'er med høj sikkerhed

Vi opsætter og installerer PC'er med høj sikkerhed og automatiske sikkerhedsopdateringer.

Virtuelle servere

Med en skalérbar løsning, som gør det let at skrue op og ned efter behov.

”Vi har lavet den aftale, fordi det giver os tryghed at det er XPconsult der har styr på vores IT og sikkerhed. Og så er der altid hurtig og kompetent IT-support, som får løst sagerne i en fart – det er et kæmpe plus.”
Skal vi også hjælpe dig?
Scroll til toppen