FK Trådindustri ApS

Med en XPect Plusaftale har jeg som ansvarlig ro i sindet. Driftsikkerhed er alfa omega, og det kører bare. Og så er det altid rart at vide hvad vores IT koster, så der ikke kommer de store overraskelser.”

FK Trådindustri ApS

FK Trådindustri er en trådvarefabrik der siden 1981, har leveret trådvarer i høj kvalitet til en lang række produktionsvirksomheder.

Vi har outsourcet alt vores IT til XPconsult

FK Trådindustri har i snart 20 år, haft en XPect™ Plusaftale som indebærer en fuld outsourcing af deres IT og fri support til alle virksomhedens medarbejdere.

”Vi har outsourcet alt vores IT til XPconsult gennem deres XPect™ Plusaftale. Vi har ikke selv kompetencerne og muligheden for at holde os opdaterede. Så denne aftale er helt sikkert den bedste og billigste løsning for os, da det er utroligt vigtigt, at vores IT altid kører.” fortæller Kjeld R. Larsen, Direktør, FK Trådindustri

En backup-løsning, som hurtig kan genskabe seneste filer og versioner, uden at miste noget

”XPconsult overvåger vores IT 24/7, sørger for sikkerhedsopdateringer og at vores IT bare kører så problemfrit som muligt. Og hvis uheldet er ude, har vi en Acronis backup-løsning, som hurtigt kan genskabe seneste filer og versioner.”

Læs mere om vores backup-løsning

Yderst professionel samarbejdspartner

”For nogle år tilbage fik vi en ny server til produktionen og migreringen kørte utroligt godt. Vi startede med at migrere om eftermiddagen, og inden aften var vi oppe og kører igen. Det klarede XPconsult rigtigt godt, men generelt får vi løst vores supportsager meget professionelt.”

En XPect™ Plusaftale giver ro i sindet

”Med en XPect™ Plusaftale har jeg som ansvarlig ro i sindet. Driftsikkerhed er alfa omega, og det kører bare. Og så er det altid rart at vide hvad vores IT koster, så der ikke kommer de store overraskelse.”

Vil du også have ro i sindet når det handler om din IT?

Udfyld nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

XPect™ Plusaftale

Med fri adgang til support, overvågning, automatisk patching, løbende optimering og rådgivning.

PC'er med høj sikkerhed

Vi opsætter og installerer PC'er med høj sikkerhed og automatiske sikkerhedsopdateringer.

En sikker backup-løsning

Hvis uheldet er ude har FK Trådindustri en Acronis backup-løsning, så de hurtigt kan få gendannet data og versioner uden at miste noget.

”Vi har outsourcet alt vores IT til XPconsult, gennem deres XPect™ Plusaftale. Vi har ikke selv kompetencerne og muligheden for at holde os opdaterede. Så denne aftale er helt sikkert den bedste og billigste løsning for os, da det er utroligt vigtigt, at vores IT altid kører.”
Skal vi også hjælpe dig?
Scroll til toppen