DK Trading

DK Trading
Jesper Jespersen

Hos DK Trading er it en vigtig spiller i hverdagen. De importerer kvalitetsfødevarer til det danske catering- og detailmarked fra leverandører over hele verden. Alle data omkring ordrer, leverandører og kunder ligger således i it-systemer.

DK Trading, som også ligger i Esbjerg, er en af de virksomheder, som har været med XPConsult siden starten i 2002. I tidernes morgen var det den gode kemi og mulighed for lokal, personlig support, som afgjorde valget af XPConsult som it-partner.

Personlig og lokal support er altafgørende

”Med en større virksomhed kan man hurtigt blive én i mængden, men ved en mindre virksomhed, som XPConsult, får man en mere personlig tilgang, og man stoler på, at de kender ens behov og it-opsætning fuldt ud”, siger Jesper Jespersen, direktør for DK Trading.

Han ligger i øvrigt vægt på, at de med en lokal it-partner altid er sikret en hurtig svartid på it-problemer, som ikke kan løses via fjernopkobling.

”Jeg vil betegne det som smertefri it”, smiler Jesper Jespersen. ”XPConsult varetager alt it for os, og det virker bare. Hvis der er problemer, er det kun småting, som i øvrigt hurtigt bliver løst”

Fleksible løsninger, som bare fungerer

Han nævner også fleksibilitet som én af fordelene ved samarbejdet. ”Med leverandører fra hele verden arbejder vi nogle gange på lidt skæve tidspunkter. XPConsult har derfor automatiseret opdateringen af vores systemer, så det foregår sent om aftenen, hvor vi ikke bliver generet af det”.

Det nævnes også, at der altid er velvillighed til at planlægge nye it-installationer, så det skaber mindst muligt nedetid.

”På den måde er det ligesom at have sin egen it-afdeling”, siger Jesper Jespersen.

IT serviceaftale fra xpconsult