P. Lindberg Industri

”Det giver mig ro i maven at XPconsult overvåger og servicerer vores IT. Og så er de altid tilgængelige, når vi har behov for IT-assistance”.

P. Lindberg Industri A/S

P. Lindberg Industri er en industrivirksomhed, som udfører specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller. Virksomheden er som alle andre, afhængige af at deres IT bare spiller. Derfor har de valgt en XPect™ Plusaftale hos XPconsult, som indebære en fuld outsourcing af deres IT. Her har de været en glad kunde i 14 år.

Her får du hele pakken

XPconsult står for virksomhedens IT, som både indebærer servere, cloudløsninger, pc’er og backup. Lars Hansen fra P. Lindberg Industri udtaler: ”Vi har bare haft et rigtigt godt samarbejde fra dag 1. Og ja, jeg ser det som et samarbejde og ikke kun en omkostning. XPconsult giver mig som ansvarlig i virksomheden tryghed, og jeg stoler på at jeg har de løsninger, der passer til vores virksomhed og behov. Hvis andre spørger mig, hvad vi gør med vores IT, så siger jeg – ring til XPconsult, så får I hele pakken.”

Mange fordele ved at outsource sin IT

Fordelene er mange, når det omhandler XPconsult og deres XPect™ Plusaftale. ”Det giver mig ro i maven at XPconsult overvåger og servicerer vores IT. Og så er de altid tilgængelige når vi har behov for IT-assistance. Hvis jeg ringer en torsdag eftermiddag og skal have en ny ekstern medarbejder op og køre, så går der en halv time og så er han oppe at køre. Så XPconsult er rigtigt gode til at få vores IT til at spille!”

Vil du også have hele pakken?

Udfyld nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

XPect™ Plusaftale

Med fri adgang til support, overvågning, automatisk patching, løbende optimering og rådgivning.

PC'er med høj sikkerhed

Vi opsætter og installerer PC'er med høj sikkerhed og automatiske sikkerhedsopdateringer.

Fysiske og virtuelle servere

Med en skalérbar løsning, som gør det let at skrue op og ned efter behov.

"Hvis andre spørger mig, hvad vi gør med vores IT, så siger jeg – ring til XPconsult, så får I hele pakken”.
Skal vi også hjælpe dig?
Scroll til toppen