folkene bag xp consult

Menneskene bag

XPConsults DNA

Hos XPConsult ligger det os meget på sinde at være dine loyale rådgivere omkring it og it-infrastruktur. Vi vil som samarbejdspartner agere din egen it-afdeling. Du vil opleve, at vi alle gør vores yderste for at hjælpe dig og dine medarbejdere gennem it-problemer. Via vores koncepter skaber vi fælles interesser, således at du undgår de sædvanlige interessekonflikter i forbindelse med et kunde-/leverandørforhold. På denne måde vil du opleve os som proaktive og empatiske i forhold til dine it-opgaver. Vi vil sikre din virksomhed stabil og langsigtet it-drift, således at I kan fokusere på jeres egen forretning og egne værdier.

  • Troværdighed

Vi siger, hvad vi gør og vi gør, hvad vi siger.  Du kan altid være sikker på, hvad vi gør, hvornår vi gør det og hvad det koster. Vi en dyd ud af at have en transparent prispolitik, så du altid ved, hvad du betaler for. 

  • Proaktiv service

Forebyggelse er bedre end brandslukning. Vi agerer proaktivt og handler før skaden sker. Mindre tabt arbejdstid, ingen uforudsete regninger.

  • Din interne it-afdeling

Vi varetager al din it-drift og -service, og sikrer dig en stabil arbejdsdag uden afbrydelser. Vi gør dine it-problemer til vores udfordringer. 

  • Kvalitet

Vi leverer gennemtestede løsninger og overlader intet til tilfældighed. Vi lægger en langsigtet strategi for, hvordan du får mest ud af dit it-budget.

Konkret forretningsområde

Vores forretningsområde er it-infrastruktur. Det vil sige, at vi leverer og servicerer alle de it-produkter og -løsninger, som din virksomhed har brug for til at etablere og drive jeres it løsninger.

Vi hjælper jer med både servere, stationære pc’er, bærbare pc’er, tablets, switche, firewalls, Wi-Fi-løsninger og printere.

Desuden leverer vi cloudbaserede (hosting) løsninger i samarbejde med Cloud Factory, Microsoft og Adobe. Uanset om I har brug for en lille eller stor it-infrastrukturløsning, så kan vi skræddersy den til jer. Vi kan ligeledes levere, installere og implementere den på den optimale måde, sådan at jeres daglige drift forstyrres mindst muligt.

Medarbejdernes værktøj

It-systemet er jeres medarbejderes værktøj, og det stiller krav til, at hardware- og softwareprodukterne kan løse opgaverne hurtigt og effektivt. Det giver stor tilfredshed blandt medarbejdere, når værktøjerne virker effektivt. Stabil it-drift kræver, foruden den rigtige løsning til din kapacitet, 

Den teknologiske udvikling medfører, at jeres medarbejdere med tiden får brug for nye værktøjer til at løse konkrete opgaver. Dette kan eksempelvis være mulighed for at samarbejde elektronisk med kunder, leverandører og samarbejdspartnere via portalløsninger eller instant messaging-løsninger.

menneskene bag xpconsult