Job hos XPConsult

Ledige stillinger

Supportkonsulent

Motiveres du af at arbejde i et kvalitetsbevidst og fleksibelt miljø, hvor dine kolleger er kendt for deres høje kompetence niveau? Trives du i en professionel og kundeorienteret organisation, hvor viden om og implementering af den rette løsning er i centrum? Så er du muligvis den, vi søger.

XPConsult vokser, og rollen som supportkonsulent er en yderligere opmanding af supportafdelingen, hvor du bliver en del af et team på 4 specialiserede teknikere, som står for support og implementering af nye it-løsninger ved kunderne.

XPConsult er som en af Syddanmarks førende leverandører af it-infrastruktur en fremadsynet og serviceorienteret it-virksomhed med 14 medarbejdere, der alle bestræber at give kunderne stabil og sikker it-drift. De beskæftiger sig med hele it-infrastrukturen og tror på ”forebyggelse frem for helbredelse”, som de udlever gennem deres unikke servicekoncept Xpect™Plus.


Jobbeskrivelse:

Dit ansvar som supportkonsulent bliver at sikre vores kunder support, integration, implementering og teknisk backup. Du skal være sparringspartner både internt og mod kunden.

Dine opgaver består i support af og installation til kunder i form af hardware og ydelser omkring migrering til private cloud, Azure og Office 365.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Support af eksisterende og ny kunder
 • Installation af hardware og software hos kunder
 • Indgå i vores team af konsulenter og optimere vore produkter og løsninger
 • Agere teknisk backup i pre-sales fasen, samt efterfølgende løbende dialog med kunden
 • Løbende dialog med salgsafdelingen i forbindelse med nye tilbud

Du vil endvidere få stor mulighed for løbende efteruddannelse og ekstra certificeringer, da du i rollen forventes at have lyst til at bygge på din eksisterende viden.

Din baggrund:

Stillingen er alsidig og stiller store krav til de menneskelige kvalifikationer og din erfaring. Din gennemslagskraft, naturlige troværdighed og dit smittende engagement giver kunderne lyst til at være en del af virksomhedens fremtidige vækst.

Du har en relevant uddannelse som kan være it-supporter, it-teknikker eller lignende. Du har kendskab til design af it-infrastruktur, og trives med den brede specialist-rolle og projekter indeholdende både intern og ekstern kommunikation.

Vi forventer følgende:

 • Du har erfaring med it-infrastruktur, herunder netværks- og dertilhørende sikkerhedsløsninger
 • Du har måske erfaring med – eller er certificeret i en eller alle af følgende:
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Windows Servere AD
 • Du er professionel og en dygtig kommunikator, der kan agere på alle niveauer i en organisation
 • Du er proaktiv og trives i en rolle med frihed under ansvar
 • Du har et stort drive og din passion for it er en selvfølge

 

XPConsult tilbyder:
Du bliver en del af en visionær og serviceorienteret virksomhed med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Indsend din ansøgning her

 

Uopfordret ansøgning

Da vi løbende søger kvalificerede medarbejdere, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.

 

Ansøgningsproces

Hos XPConsult ønsker vi at give alle ansøgere en god oplevelse og sikre en ensartet behandling.

Derfor bruger vi et rekrutteringssystem, som sikrer at vi får alle de rigtig oplysninger på dig som ansøger, og at du får det rette job, som matcher dine kvalifikationer og forventninger. 

Alle ansøgninger skal sendes gennem vores rekrutteringssystem, hvor du både kan søge aktuelle stillinger, oprette en jobagent og lægge dit CV i vores database for uopfordrede ansøgninger.

Salgsafdelingen

Hos XPConsult udbygger vi løbende vores salgsorganisation, og vi vil derfor gerne modtage din ansøgning, hvori du beskriver dine styrker og ønsker til fremtiden.

Vi overvejer løbende ansættelser af salgskonsulenter og ledende salgspersonale.

Support- og teknisk afdeling

Hos XPConsult udbygger vi løbende vores support- og tekniske organisation med nye medarbejdere, som har relevante kvalifikationer. Her lægger vi især vægt på gode kundskaber omkring Microsoft Office 365 og -Azure.

Vi vægter ligeledes netværkskompetencer og kompetencer omkring implementering af løsninger i Microsoft Azure og Private Cloud-løsninger.

Datatekniker-/it-supporter elever

Vi er godkendt til disse elevpladser:

2 x Data- og kommunikationsuddannelsen / IT-supporter:

Vi har i øjeblikket ingen ledige elevpladser

2 x Data- og kommunikationsuddannelsen / Datatekniker med speciale i infrastruktur

Vi har i øjeblikket ingen ledige elevpladser

 

IT serviceaftale fra xpconsult