It Support til virksomheder

It Support til erhvervslivet

Det er vores erfaring, at it-support er vigtigt for de fleste virksomheder; sikkert også for din. I takt med at virksomhederne bliver stadig mere afhængige af it, og at it bliver mere og mere kompleks, så stiger behovet for support når trælse situationer opstår.

 

Vi har altid kompetente systemkonsulenter til rådighed, som hurtigt og effektivt kan afhjælpe de problemer, som du er stødt på med dit it. Ved hjælp af fjernsupport får vi hurtigt jeres it op og køre igen.

 

Vores konsulenter og it teknikere er certificerede og eksaminerede i de produkter og løsninger, som vi arbejder med, hvorved din virksomhed opnår kompetent it-support. Én ting er adgang til support, men du finder det sikkert også vigtigt, at systemkonsulenten hurtigt og effektiv kan hjælpe dig med dit problem.

 

Hvis du vil undgå regninger for uforudset it-support, kan vi tilbyde vores XPect™ serviceaftale, som beskytter dig mod uforudsete regninger. XPect™ indeholder simpelthen al support, drift, vedligeholdelse og rådgivning om it til en fast pris.

 

Vores påstand er, at det ikke kan gøres bedre og billigere. Hertil kommer, at vi via XPect™ serviceaftalen kan forebygge en hel række af mulige hændelser, som ellers vil kræve it-support. I sidste ende sparer du altså flere penge på supporten ved at have en forebyggende it overvågning som en del af din serviceaftale.

 

Se hvad XPConsult kan gøre for din virksomhed: