It Support til virksomheder

It-support til din virksomhed

Det er vores erfaring, at it-support er vigtigt for de fleste virksomheder; sikkert også for din. I takt med, at virksomheder stadig bliver mere afhængige af it, og at it bliver mere og mere kompleks, så stiger behovet for support, når trælse situationer opstår.

Lad os stå for din it-support

Vi har altid kompetente systemkonsulenter til rådighed, som hurtigt og effektivt kan afhjælpe dine it-problemer. Ved hjælp af fjernsupport får vi hurtigt jeres it op og køre igen.

Én ting er adgang til support, men du finder det sikkert også vigtigt, at systemkonsulenten hurtigt og effektiv kan hjælpe dig med dit problem. Vores konsulenter og it-teknikere er certificerede og eksaminerede i de produkter og løsninger, som vi arbejder med, og du er derfor sikret effektiv og kompetent it-support.

It-support til fast pris

Hvis du vil undgå regninger for uforudset it-support, kan vi tilbyde vores XPect™ serviceaftale, hvor det allerede er inkluderet i prisen. XPect™ indeholder simpelthen al support, drift, vedligeholdelse og rådgivning om it til en fast pris.

Vores påstand er, at det ikke kan gøres bedre og billigere. Hertil kommer, at vi via XPect™ serviceaftalen kan forebygge en hel række af mulige hændelser, som ellers vil kræve it-support. I sidste ende sparer du altså flere penge på supporten ved at have en forebyggende it overvågning som en del af din serviceaftale.

 

Se hvad XPConsult kan gøre for din virksomhed: