Gratis IT-sikkerhedsanalyse

Lige nu kan du få en GRATIS og uforpligtende sikkerhedsanalyse af din virksomheds IT. 

Acronis-logo-white
Hvid logo uden payoff juli 2019
Cloud_Factory_Logo_ingenskygge_Negativ

Med en IT-sikkerhedsanalyse får du

Server room. Web internet and network telecommunication technology, big data storage and cloud computing computer service business concept.

Udarbejdelse

Vores IT-sikkerhedsspecialist kommer ud til jer og udarbejder en gratis og 100% uforpligtende IT-sikkerhedsanalyse. Jeres IT-systemer og sikkerhedsprocedurer bliver analyseret og vurderet af vores specialist, som efterfølgende udarbejder en rapport til gennemgang.

A67I5198

Gennemgang

Rådgivning og gennemgang af jeres IT-sikkerheds niveau. Vores IT-sikkerhedsspecialist gennemgår rapporten i fællesskab med jer. Her får I en detaljeret gennemgang af jeres IT-sikkerhed og får indblik i, hvor I er sårbare og kan forbedre jeres sikkerhed.

A67I5339

Implementering

Hvis du ud fra sikkerhedsanalysen ønsker et uforpligtende tilbud og implementeringsforslag til forbedring af jeres IT-sikkerhed, vil vores IT-sikkerhedsspecialist skræddersy en løsning ud fra jeres ønsker og behov.

Ja tak, kontakt mig gerne for en gratis it-sikkerhedsanalyse

En Acronis backupløsning er din sikkerhed. Også hvis uheldet alligevel er ude.

Acronis er en af verdens førende og mest sikre backupløsninger. Acronis kan tage backup af Office 365, Windows, Android, iOS, servere, virtuelle maskiner og meget andet. Og skulle uheldet være ude, er det lynhurtigt at gendanne filer og versioner. 

Cases

FK Trådindustri ApS

Kjeld R. Larsen

P. Lindberg Industri A/S

Lars Hansen

Scroll til toppen