Tusind tak for din henvendelse

Vores IT-sikkerhedsspecialist kontakter dig snarest, så vi kan få aftalt et tidspunkt der passer ind i jeres virksomhed. 

Med en IT-sikkerhedsanalyse får du

Server room. Web internet and network telecommunication technology, big data storage and cloud computing computer service business concept.

Udarbejdelse

Vores IT-sikkerhedsspecialist kommer ud til jer og udarbejder en gratis og 100% uforpligtende IT-sikkerhedsanalyse. Jeres IT-systemer og sikkerhedsprocedurer bliver analyseret og vurderet af vores specialist, som efterfølgende udarbejder en rapport til gennemgang.

A67I5198

Gennemgang

Rådgivning og gennemgang af jeres IT-sikkerheds niveau. Vores IT-sikkerhedsspecialist gennemgår rapporten i fællesskab med jer. Her får I en detaljeret gennemgang af jeres IT-sikkerhed og får indblik i, hvor I er sårbare og kan forbedre jeres sikkerhed.

A67I5339

Implementering

Hvis du ud fra sikkerhedsanalysen ønsker et uforpligtende tilbud og implementeringsforslag til forbedring af jeres IT-sikkerhed, vil vores IT-sikkerhedsspecialist skræddersy en løsning ud fra jeres ønsker og behov.

Vil du læse mere om XPconsult?

Vi har et helt unikt servicekoncept, som fokuserer på forebyggelse frem for brandslukning. Og det koncept har eksisteret i 20 år med flere hundrede glade kunder. 

Scroll til toppen