Proaktiv it Overvågnings løsning

It-overvågning

Vi finder it-overvågning yderst vigtigt, fordi det giver mulighed for at forebygge nedbrud og andre problemstillinger ved it-drift.

Der er en lang række faktorer, som indikerer problemer i jeres it-systemer.

Hos XPConsult har vi vores egen overvågningsagent, som rapporterer til os, hvis der er fejl eller advarsler på jeres enheder og tjenester. På den måde kan vi aktivt forebygge, at I får problemer med jeres it-løsninger.

It-overvågning er en nødvendighed. Det er rettidig omhu.

At overvåge sine it-løsninger er så vigtigt, at vi ikke anser det for at være et tilvalg, men en nødvendighed. På den måde sikrer I både it-driften og høj it-sikkerhed.

Værktøjer til it-overvågning

Mange it-produkter har allerede indbyggede værktøjer, som kan rapportere om forskellige fejl. Det er dog de færreste, som ved, hvordan de kan eller skal reagere på disse.

Ligeledes vil man, uden et system til at indsamle disse informationer, have svært ved at se sammenhænge mellem advarsler fra systemer og enheder.

Med aktiv overvågning forebygger vi nedbrud i driften. Hver dag.

Ved at outsource jeres it til os, kan I sikre, at der bliver reageret på advarslerne i tide, så I undgår nedbrud i driften.

Vi bruger en lang række af disse indbyggede værktøjer i produkterne, ligesom vi bruger vores egen lille ”agent”, som vi installerer på jeres pc’er og servere.

For god ordens skyld vil vi lige nævne, at vi ikke overvåger, hvad I bruger systemerne til.

Sådan sikrer it-overvågning din virksomhed

Et eksempel på udbyttet af vores overvågning kan være ledig diskplads på systemerne.

Vores ”agent” er konfigureret til at rapportere til os, hvis den ledige diskkapacitet når et angivet minimumsniveau.

Det betyder, at vi i god tid kan udvide diskkapaciteten på det pågældende system, så din virksomhed ikke oplever nedbrud på grund af for lidt diskkapacitet på et system.

I denne situation bliver arbejdet med at udvide diskpladsen på systemet, proaktivt og markant mindre ressourcekrævende at udføre, end det er at udbedre skaden, hvis nedbruddet først var sket.

Skal vi sikre jeres IT? Så tag kontakt i dag.

Hvorfor er it-overvågning så vigtigt?

Som virksomhed skal I have tid til at fokusere på det I er dygtige til, og det der skaber værdi for jer.

Ved at outsource jeres it, får I en sikker it-overvågning og I kan sove godt om natten, velvidende at jeres data og systemer er sikre til dagen efter.

Jeres systemer overvåges 24/7 af vores agent

På den måde kan vi håndtere eventuelle problemer længe før I mærker noget til dem. Denne funktion er så vigtig, at det kun giver mening at overlade den til it-specialister som os.

Vi arbejder nemlig fokuseret og udelukkende med at garantere jeres driftsikkerhed.

Se mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed