Proaktiv it Overvågnings løsning

It Overvågning

Vi finder it-overvågning yderst vigtigt, fordi det giver mulighed for at forebygge nedbrud og andre problemstillinger ved it drift.

Der er en lang række faktorer på it-systemerne, som vi kan forudse ved overvågning, således at vi faktisk kan forebygge de problemer, som de vil medføre i jeres it løsninger.

 

Værktøjer til it overvågning

Mange it-produkter har indbyggede værktøjer, som kan rapportere om forskellige fejl, men hvis man ikke har et system til at indsamle disse informationer, så kan man ikke reagere på advarslerne.

Ved outsourcing af jeres it kan i sikre at der bliver reageret på advarslerne i tide, så i undgår netbrud i driften.

Vi bruger en lang række af disse indbyggede værktøjer i produkterne, ligesom vi har vores egen lille ”agent” på pc’er og servere, som vi har programmeret til at rapportere om kommende problemstillinger i it driften.

For god ordens skyld vil vi lige nævne, at vi ikke overvåger, hvad I bruger systemerne til.

At overvåge sine it løsninger er så vigtigt at vi ikke anser det for at være et tilvalg, men en nødvendighed hvis man vil sikre sin virksomhed mod trusler.

 

I denne video kan du se hvad XPConsult kan tilbyde jeres virksomhed:

Hvordan sikrer det jer?

Et eksempel på udbyttet af vores overvågning, som er den del af XPect™ serviceaftalen, kan være ledig diskplads på systemerne.

Vores ”agent” er konfigureret til at rapportere til os, når den ledige diskkapacitet når et angivet minimumsniveau.

Det betyder, at vi i god tid kan udvide diskkapaciteten på det pågældende system, så din virksomhed ikke oplever nedbrud på grund af for lidt diskkapacitet på et system.

 

I denne situation er arbejdet med at udvide diskpladsen på systemet proaktivt og markant mindre ressourcekrævende at udføre, end det er at udbedre, når nedbruddet er sket.

 

Overvågning af jeres systemer er en nødvendighed, det er rettidig omhu.

Skal vi sikre jeres IT? Så tag kontakt i dag.

Hvorfor er IT-overvågning så vigtigt?

Som virksomhed skal i have tid til at fokusere på det i er dygtige til, og det der skaber værdi for jer.

Ved at outsource jeres IT, og derved få en sikker it overvågning sikrer i at i kan sove godt om natten, velvidende at jeres data og systemer er sikre til dagen efter.

Jeres systemer overvåges 24/7, så vi kan håndtere eventuelle problemer længe før i mærker dem. Denne funktion er så vigtig at det kun giver mening at overlade den til IT specialister som arbejder fokuseret med at garantere jeres driftsikkerhed.