Proaktiv it Overvågnings løsning

It-overvågning

Vi finder it-overvågning yderst vigtigt, fordi det giver mulighed for at forebygge nedbrud og andre problemstillinger ved it drift.

Der er en lang række faktorer, som indikerer problemer i jeres it-systemer. Ved løbende overvåge disse, kan vi således forebygge, at I får problemer med jeres it-løsninger.

Værktøjer til it-overvågning

Mange it-produkter har indbyggede værktøjer, som kan rapportere om forskellige fejl, men hvis man ikke har et system til at indsamle disse informationer, så kan man ikke reagere på advarslerne.

Ved outsourcing af jeres it kan I sikre, at der bliver reageret på advarslerne i tide, så I undgår nedbrud i driften.

Vi bruger en lang række af disse indbyggede værktøjer i produkterne, ligesom vi har vores egen lille ”agent” på pc’er og servere, som vi har programmeret til at rapportere om kommende problemstillinger i it-driften.

For god ordens skyld vil vi lige nævne, at vi ikke overvåger, hvad I bruger systemerne til.

At overvåge sine it-løsninger er så vigtigt, at vi ikke anser det for at være et tilvalg, men en nødvendighed, hvis man vil sikre høj it-sikkerhed og beskyttelse mod trusler.

 

I denne video kan du se, hvad XPConsult kan tilbyde jeres virksomhed

Sådan sikrer it-overvågning din virksomhed

Et eksempel på udbyttet af vores overvågning kan være ledig diskplads på systemerne.

Vores ”agent” er konfigureret til at rapportere til os, hvis den ledige diskkapacitet når et angivet minimumsniveau.

Det betyder, at vi i god tid kan udvide diskkapaciteten på det pågældende system, så din virksomhed ikke oplever nedbrud på grund af for lidt diskkapacitet på et system.

I denne situation er arbejdet, med at udvide diskpladsen på systemet, proaktivt og markant mindre ressourcekrævende at udføre, end det er at udbedre skaden, når nedbruddet er sket.

Overvågning af jeres systemer er en nødvendighed. Det er rettidig omhu.

Skal vi sikre jeres IT? Så tag kontakt i dag.

Hvorfor er it-overvågning så vigtigt?

Som virksomhed skal I have tid til at fokusere på det I er dygtige til, og det der skaber værdi for jer.

Ved at outsource jeres it, får I en sikker it-overvågning og I kan sove godt om natten, velvidende at jeres data og systemer er sikre til dagen efter.

Jeres systemer overvåges 24/7, så vi kan håndtere eventuelle problemer længe før I mærker noget til dem. Denne funktion er så vigtig, at det kun giver mening at overlade den til it-specialister som os. Vi arbejder nemlig fokuseret og udelukkende med at garantere jeres driftsikkerhed.