it løsninger til virksomheder - it til fast pris

It-løsninger

Vi skræddersyer din it-løsning til, hvad der er bedst og giver mest værdi for din virksomhed over tid.

Ingen virksomheder er ens, og vi gør derfor meget ud af at lære din forretning at kende, så vi kan rådgive og tilbyde de mest optimale løsninger.

Hos os kan du få hele pakken.

Vi leverer alle de it-produkter din virksomhed har brug for, og servicerer dem ligeledes med vores proaktive og forebyggende servicekoncept, XPect™ Plus.

 • rødt flueben
  Vi tror på en langsigtet produktstrategi.
  Et produkt, som har den højeste engangspris, kan sagtens være den billigste i længden.
 • rødt flueben
  Pålidelige cloud-løsninger med høj oppetid, danske datacentre og Disaster Recovery.
 • rødt flueben
  Prøv Office 365, som er de kendte Office-programmer, blot tilgængeligt i skyen.
 • rødt flueben
  Lej din firewall og få langt flere fordele.
  Mere fleksibilitet og ingen risici for forældede produkter.
 • rødt flueben
  Al kommunikation med leverandører,
  tager vi os af. Det sikrer god service og logistik i forbindelse med defekter.
 • rødt flueben
  Sikre backup-løsninger til din virksomhed.
  Vi tilbyder både fil-backup, mail-backup og fuld Disaster Recovery.
 • rødt flueben
  It-sikkerhed as a service.
  Begræns risici for, at ondsindet software finder vej til din virksomheds computere.
 • rødt flueben
  Trådløse netværksløsninger fra Ruckus,
  som sørger for stabilitet og høj hastighed.

Vi skræddersyer din it-løsning

Hvilken hardware og software er bedst?

Vi anbefaler altid at anlægge en langsigtet og strategisk betragtning, når du vælger produkter til din virksomhed.

I sidste ende vil et dyrere produkt ofte fungere tilfredsstillende i længere tid – og på den måde er det billigere og sædvanligvis også bedre end et tilsvarende produkt til en lavere pris.

Som så mange andre, har vi vores yndlingsproducenter, men kan skaffe lige det produkt du kunne tænke dig. 
Vi samarbejder med de største distributører på markedet, så vi kan sikre dig det bedste til prisen.

Ved licensering af standard software gennem os, kan vi ligeledes hjælpe med styring af licenser og brugere, så du aldrig betaler for mere end du faktisk bruger.

Er du på udkig efter nye produkter?
Læs mere om valg af software eller hardware.

Pålidelig og højtydende cloud-løsninger
med Cloud Factory

Ønsker du en cloud-server, kan vi tilbyde dig et unikt produkt i samarbejde med Cloud Factory, som går forrest når det kommer til Cloud & Hosting.

Via Cloud Factory opnår du en meget sikker og stabil løsning. Alle dine data og applikationer ligger i Danmark, du er garanteret en oppetid på minimum 99,9% og der tages dagligt backup.

Cloud-løsninger kan ligeledes let skaleres, hvilket næsten er det bedste ved dem. Det er således slut med at blive låst af hardware investeringer.

Vi er specialiserede i Cloud Factorys platform, og din cloud-løsning kan selvfølgelig kombineres med vores serviceaftale XPect™ Plus.

Få mere at vide om hosting og cloud-løsninger med Cloud Factory.

En hybrid løsning kan være optimal

Verden er som bekendt ikke kun sort eller hvid, og således er det også med it-løsninger.

Der kan være gode argumenter for at kombinere interne serverløsninger, Microsoft Office 365 og andre cloudbaserede løsninger.

Det kan fx være en fordel, at store filer med tekniske tegninger eller billedmateriale håndteres af en intern server, at Microsoft Office-programmerne og mail tilgås via Office 365, og at økonomisystemet ligger i en cloudløsning hos Cloud Factory.

Det handler simpelthen om, hvad der er bedst og billigst over tid for din virksomhed - og det ved vi!

Få flere fordele med Microsoft Office 365

Ønsker du en cloud-løsning, og bruger du Microsoft Office-programmer som Word, Excel, Outlook m.fl., så er Office 365 nu den billigste måde at erhverve disse programmer på.

Du kan arbejde hvor som helst, når som helst, på enhver enhed - og programmerne er altid opdaterede med de nyeste versioner og funktioner.

Derudover får du mulighed for at tilgå Office-programmerne online, hvor du kan også tilgå de samme dokumenter som din kolleger og samarbejde med i realtid.

Office 365 licenseres månedligt per bruger, så du let kan skalere din løsning. Foruden Office-programmer, kan du også få professionel mailhosting, Sharepoint, Skype for Business samt andre kendte virksomhedstjenester.

Læs mere om, hvilken værdi en Office 365-løsning kan give din virksomhed.

 • software og hardware til virksomheder
 • cloud løsninger
 • hybride it løsninger
 • microsoft office 365 som en del af din it løsning
 • interne servere
 • sikkert og stabilt netværk
 • backup som en del af din løsning

Vil du beholde dine servere internt?

Selvom cloud-løsningen er blevet utrolig populær, er det ikke sikkert, det er den optimale løsning for jer.

Det afhænger af jeres virksomhed, som vi vil tage os god tid til at lære at kende, før vi rådgiver jer om den bedste løsning.

En on-premise løsning med interne servere kan tilpasses nøjagtigt til jeres ønsker og krav.

Her ved du nøjagtigt, hvor dine data befinder sig, og hvordan disse er beskyttet.

Du er ligeledes selv herre over interne brugerrettigheder og -politikker, som vi kan udføre nøjagtigt efter dine ønsker. Vi sørger for, at drift- og datasikkerheden er i højsædet.

It-sikkerhed as a service

Truslerne fra internettet bliver stadig flere, og it-kriminelle bruger mange smarte tricks til at få adgang til dine computere og dermed følsomme data.

Dette kan ikke stoppes uden de rigtige sikkerhedsprodukter som fx en korrekt opsat firewall, antivirus og spamfilter.

Manglen på en enkelt sikkerhedsopdatering kan være årsagen til at blive ramt, og vi ser ofte, at medarbejdere ikke selv kan administrere dette.

Det svageste led i virksomheders it-sikkerhed er ofte de enkelte brugeres pc’er, hvis ikke de administreres af konkrete politikker og automatik.

Via vores serviceaftale XPect™ Plus, tilbyder vi derfor bl.a. patch management, som sørger for automatiske sikkerhedsopdateringer af jeres software.

Læs mere om, hvad vi mener er god it-sikkerhed for virksomheder.

Trådløst netværk, der bare virker!

Det er de færreste af os, der har tålmodighed til ustabile trådløse netværk – og hvis din virksomhed er afhængig af wi-fi er i forbindelse med driften, er det utroligt vigtig, I har en løsning I kan regne med.

Hos os kan I opnå en stabil og sikker wi-fi løsning, uanset om din virksomhed blot har brug for et enkelt Access Point udelukkende for interne brugere, eller I har brug for et større trådløst netværk, som skal dække produktionsmiljø, udendørsområde, gæstenetværk eller andet.

Vi forhandler blandt andet Ruckus’ trådløse it-løsninger, som kan tilbyde netop alle ovenstående faciliteter. Her undgår du for eksempel, at flere trådløse netværk kører på samme frekvens, og opnår derved et maksimum udbytte af Wi-Fi-styrken.

Læs mere om, hvilke netværksløsninger vi anbefaler.

Backup er vigtigere end nogensinde

Backup er den bedste forsikring du kan give din virksomhed.

Nu til dags har vi mange vitale data liggende elektronisk, som kan være kritiske at miste for din forretning - og i disse tider, hvor cyberangreb er mere reglen end undtagelsen, er det vigtigt at have implementeret den rigtige backupprocedure, som både kan genskabe enkelte filer og hele serveren hvis nødvendigt.

Vi kan inkludere backup i din XPect™ serviceaftale, hvor vi sørger for, at din virksomhed får taget backup af de ønskede data og systemer.

Det sikrer både mod hændelige uheld og cyberangreb. Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning til den optimale løsning.

Læs mere om, hvilke backup-løsninger vi tilbyder.

it løsninger til erhvervslivet
Kontakt os

 

Backup – en vigtig del af din it-løsning

Ransomware og andre it-trusler nødvendiggør, at du skal have en ordentlig backup af dine data. At miste vitale data kan være altafgørende for din forretning, og det er derfor vigtigt, at dine filer kan gendannes hurtigt i tilfælde af nedbrud.

I vores hosting- og cloud-løsninger hos Cloud Factory er der indbygget Disaster Recovery, hvilket betyder, at hele din server er sikret, skulle uheldet være ude. Hver 4. time tages der snapshots af din server, og disse gemmes yderligere i 30 dage på to forskellige lokationer. Med Disaster Recovery er du sikret, hvis der f.eks. er brand eller nedbrud i et af datacentrene, hvor du har brug for at gendanne hele din server.

Din it-løsning bør dog også indeholde en fil-backup, som sikrer backup af de enkelte filer. Det er denne form for backup, der oftest er behov for, da I derved er sikret mod både menneskelige fejl samt uforudsete udfordringer. Med en Remote Backup-løsning kan dine filer hurtigt gendannes uanset hvad. Du vil ligeledes bruge færre ressourcer på backup, da løsningen blot udskifter filerne, og derfor ikke generer duplikeret data, som optager unødvendig plads.

Vi tilbyder forskellige former for backup, og vores mangeårige erfaring, gør det muligt at vælge den helt rigtige og tilpasse din it-løsning dertil. Den mest simple for din virksomhed vil altid være cloud-løsningen, hvor alt backup sker automatisk.

Vi skræddersyer din backup-løsning på baggrund af dine ønsker og krav til kapacitet, restore-tid og datasikkerhed.

TSM Cloud backup

TSM Cloud Backup er en af de mest brugte fil backup-løsninger, da den er ideel til et blandet miljø med både fysiske og virtuelle servere. Den gør sig ligeledes bemærket ved let at kunne skræddersyes. Dette gælder f.eks. i forhold til gendannelsespolitiker.

Med en TSM Cloud backup i din it-løsning er dine filer som standard sikret i 15 versioner, som gemmes i 15 dage. Det betyder, at du både er sikret, hvis du kommer til at slette en fil eller skal bruge en gammel version af et dokument. Slettede filer kan gendannes op til 180 dage.

Vores TSM Cloud Backup leveres gennem Cloud Factory, der har danske datacentre. Cloud Factory er ISAE 3402-certificeret, som sikrer det højeste it-sikkerhedsniveau for dine data.

Datacentrene har ligeledes en ISAE 3000-revisorerklæring, hvilket er din sikkerhed for, at persondata bliver behandlet korrekt efter lovgivningen per 25. maj 2018.

Veeam Remote Backup

Har du virtuelle servere baseret på VMware eller Hyper-V software, vil Veeam Remote Backup være en god løsning for dig. Veeam Remote Backup laver image backup af din server med mulighed for single file recovery. Det betyder, at Veeam Remote Backup'en både kan bruges til Disaster Recovery og fil backup. Det kan f.eks. være nødvendigt, hvis du ikke har servere hos Cloud Factorys datacentre, hvor der automatisk er Disaster Recovery inkluderet i løsningen.

I denne backup sikres de slettede filer som standard i 14 dage og kan gendannes i op til 360 dage. Løsningen sparer mange ressourcer, da den er baseret på image backup, som både formindsker plads og restore-tid.

XPectTM Office 365-Backup

Når du har en Office 365-løsning er det smart at inkludere en backup af disse data også. Vi oplever, at mange virksomheder, som anvender Office 365, fejlagtigt tror, at der er backup med i deres løsning allerede, men det er der faktisk ikke.

Det er stadig muligt, at medarbejdere kan komme til at slette vitale mails, og derfor har vi udviklet vores egen backup-løsning til denne platform baseret på Veeam-teknologi. Løsningen tager backup af ubegrænset mængde data, som gemmes i 10 år på 3 georedundante Microsoft Azure datacentre.

 

Netværk og firewall

Enhver virksomhed, uanset størrelse, har brug for et stabilt og sikkert netværk. Vi kan hjælpe med at etablere og opsætte den mest optimale netværksinfrastruktur, så I får maximalt udbytte af både jeres løsning.

Når det kommer til jeres trådløse netværk, bør løsningen bl.a. afspejle, hvor mange access points I har brug for samt antallet af enheder, der skal kunne kobles på. Her er det er vigtigt at være realistisk, da det ellers kan gå udover den trådløse forbindelse.

Hos XPConsult arbejder vi blandt andet med Ruckus, som er markedsledende indenfor trådløse netværksløsninger. De er kendt for at levere de mest stabile, høj hastigheds trådløse netværk, og det er derfor vi har valgt netop dem som vores partner.

Deres massive succes skyldes blandt andet deres adaptive antenne teknologi, som gør det muligt at retningsbestemme signalet til den enkelte bruger. Det gør i praksis wi-fi-signalet mere stabilt og effektivt, da du automatisk vil blive logget på det access point, din enhed er tættest på.

Vi forhandler og supporterer ligeledes netværksløsninger fra XClaim og WatchGuard.

Beskyt dine it-systemer

Din it-løsning bør altid inkludere en firewall, som kan beskytte dine systemer mod, at udefrakommende trænger ind gennem jeres netværk. Det er vigtigt at forstå, at en firewall, ikke blot er en firewall. Der findes mange forskellige af slagsen, og hvilken én du skal vælge, afhænger bl.a. af kapaciteten af din virksomhed, antal brugere, ønsket sikkerhedsniveau og meget mere.

Det er ligeledes vigtigt, at din firewall er konfigureret ordentligt. Hvis der er blevet åbnet eller lukket for de forkerte porte, kan det skabe store sikkerhedsrisici og megen irritationer for dine medarbejdere.

Når du får en firewall, skal den konfigureres med forskellige politiker for indgående og udgående netværkstrafik. Tilføjer du for mange eller overflødige regler kan de i værste tilfælde gå ind og modvirke hinanden og påvirke ydeevnen af dit netværk.

Er din firewall End-of-Life er det også på tide at investere i en ny, da det helt konkret betyder, at der ikke bliver udgivet sikkerhedsopdateringer til din model mere. Det kan være farligt, da du så ikke er beskyttet mod de nyeste trusler.

Hos XPConsult leverer og servicerer vi firewalls fra WatchGuard og du kan tjekke om din model er End-of-Life her.

Du kan enten købe eller leje din firewall. De fleste af vores kunder lejer, da det giver en lang række fordele, som du ellers ikke vil få glæde af. Du kan f.eks. let skalere din løsning, hvis din virksomhed udvider eller vil have flere netværk.

 • Fleksibilitet

Hvilken firewall du skal have afhænger bl.a. af, hvor mange som skal være koblet på dit netværk. Når du lejer din firewall, kan du nemt opgradere efter behov uden at miste penge.

 • Månedlig afregning

Du bliver afregnet per måned, hvorved du aldrig er bundet længere tid end højst nødvendigt. Her kan du let ændre din løsning løbende.

 • Hurtig og nem sikkerhedsopdatering

Vi opdaterer din firewall direkte fra vores kontor, så din virksomhed altid er sikret mod de nyeste trusler.

 • Ingen forældede firewalls

Hvis din eksisterende firewall er End-of-Life, vil det være relevant for dig at leje din nye model. På den måde er det nemt og billigt at opgradere næste gang.

 

It-løsninger med Microsoft Office 365

Der er utrolig mange fordele at hente, hvis du vælger at migrere til en Office 365-løsning. Vi tilbyder både Business og Enterprise licenser, og kan let skræddersy den bedste løsning til din virksomhed.

 • Arbejd hvor som helst, når som helst, på enhver enhed

Du kan tilgå dine Office programmer online på pc eller mobil, og du har derfor altid dine data og yndlingsprogrammer med på farten.

 • Opdateret med de seneste versioner af Microsoft Office

En Office 365-løsning inkluderer de nyeste versioner og funktionsopdateringer.

 • Adgang til e-mails, kalender og filer overalt

Vælger du mailhosting med i din løsning, kan du tjekke din mail og kalender uanset, hvor du er.
Dine filer er nemt tilgængelige via OneDrive, som er dit online drev.

 • Opnå større produktivitet

I Office online kan du tilgå de samme dokumenter som dine kolleger og samarbejde i realtid.
De fleste løsninger har ligeledes tjenesterne Sharepoint, Yammer og Teams, som indeholder gode samarbejdsværktøjer.

 • Høj datasikkerhed

Office 365 har en omfattende tilgang til sikkerhed, og du skal derfor ikke bekymre dig om dine data, når de er gemt i én af Microsofts sky-baserede løsninger.

Office 365 Business eller Enterprise-løsning

Har du svært ved at finde ud af, hvilken løsning er rigtig til din virksomhed? Det kan vi godt forstå. Heldigvis er vi specialister i Office 365 og ved lige, hvordan det kan skabe værdi for din virksomhed.

En Business licens vil være bedst til den mindre eller mellemstore virksomhed, som ikke overstiger 300 medarbejdere. Business-pakken fås i tre versioner; Business, Business Essentials og Business Premium, hvor valget primært afhænger af, hvorvidt du vil have professionel mailhosting og skrivebordsversioner af Office-pakken med i din licens. Ligeledes inkluderer Business Essential og Business Premium også diverse virksomhedstjenester, som kan hjælpe din forretning på et utal af måder.

Hvis du har brug for mere end 300 brugere skal du vælge en Enterprise licens, hvor antallet af brugere er ubegrænset. Men der er flere grunde til, hvorfor en mindre virksomhed også vil få glæde af en Office 365 Enterprise-plan. Der er blandt andet ubegrænset mængde fillagring- og deling med OneDrive, samt en postkasse på op til 100 GB.

En Enterprise licens indeholder flere avancerede it-tjenester end en Business licens. Der er f.eks. flere muligheder i Sharepoint, som gør hverdagen lettere for din virksomhed. Der er ligeledes flere sikkerhedsfunktioner, så som muligheden for at begrænse adgang til dokumenter og mails til bestemte personer.

Hvis du vælger Office 365 Enterprise 5, vil du ligeledes få intelligente værktøjer i form af Advanced Threat Protection, Power Bi Pro til virksomhedsanalyse og indbygget telefonsystem.

Læs mere om Office 365 Business, Business Essential og Business Premium.

Læs mere om Office 365 Enterprise E1, E3 og E5.

Læs mere om Exhange Online, som er til dig, der kun har behov for professionel mailhosting.

Advanced Threat Protection

Vi anbefaler ligeledes, at I investerer i Advanced Threat Protection, som er en tjeneste, der går ind og beskytter mod skadelige links og farlige vedhæftede filer tilsendt på mail. 

Denne kan let og billigt inkluderes i jeres Office 365-løsning.

Med Advanced Threat Protection skal I ikke bekymre jer om at trykke på noget I får tilsendt, da programmet screener alle jeres e-mails, før I modtager dem.

Skulle nogle filer eller links se mistænkelige ud, vil systemet smide dem i ”sandkassen” og tjekke dem før de sendes videre til din indbakke. De som overlever testen, vil blive omskrevet til sikre links, som du uden fare kan trykke på.

Har du Office 365 Enterprise 5, er Advanced Threat Protection allerede med i din løsning.


vmware partner hp leverandør
Ruckuswireless samarbejdspartnere Microsoft software samarbejde
Citrix samarbejde Watchguard partner