it løsninger til virksomheder - it til fast pris

It-løsninger

Vi skræddersyer din it-løsning til, hvad der er bedst og giver mest værdi for din virksomhed over tid.

Ingen virksomheder er ens, og vi gør derfor meget ud af at lære din forretning at kende, så vi kan rådgive og tilbyde de mest optimale løsninger.

Hos os kan du få hele pakken.

Vi leverer alle de it-produkter din virksomhed har brug for, og servicerer dem ligeledes med vores proaktive og forebyggende servicekoncept, XPect™ Plus.

 • rødt flueben
  Vi tror på en langsigtet produktstrategi.
  Et produkt, som har den højeste engangspris, kan sagtens være den billigste i længden.
 • rødt flueben
  Pålidelige cloud-løsninger med høj oppetid, danske datacentre og Disaster Recovery.
 • rødt flueben
  Prøv Office 365, som er de kendte Office-programmer, blot tilgængeligt i skyen.
 • rødt flueben
  Lej din firewall og få langt flere fordele.
  Mere fleksibilitet og ingen risici for forældede produkter.
 • rødt flueben
  Al kommunikation med leverandører,
  tager vi os af. Det sikrer god service og logistik i forbindelse med defekter.
 • rødt flueben
  Sikre backup-løsninger til din virksomhed.
  Vi tilbyder både fil-backup, mail-backup og fuld Disaster Recovery.
 • rødt flueben
  It-sikkerhed as a service.
  Begræns risici for, at ondsindet software finder vej til din virksomheds computere.
 • rødt flueben
  Trådløse netværksløsninger fra Ruckus,
  som sørger for stabilitet og høj hastighed.

Vi skræddersyer din it-løsning

Hvilken hardware og software er bedst?

Vi anbefaler altid at anlægge en langsigtet og strategisk betragtning, når du vælger produkter til din virksomhed.

I sidste ende vil et dyrere produkt ofte fungere tilfredsstillende i længere tid – og på den måde er det billigere og sædvanligvis også bedre end et tilsvarende produkt til en lavere pris.

Som så mange andre, har vi vores yndlingsproducenter, men kan skaffe lige det produkt du kunne tænke dig. 
Vi samarbejder med de største distributører på markedet, så vi kan sikre dig det bedste til prisen.

Ved licensering af standard software gennem os, kan vi ligeledes hjælpe med styring af licenser og brugere, så du aldrig betaler for mere end du faktisk bruger.

Er du på udkig efter nye produkter?
Læs mere om valg af software eller hardware.

Pålidelig og højtydende cloud-løsninger
med Cloud Factory

Ønsker du en cloud-server, kan vi tilbyde dig et unikt produkt i samarbejde med Cloud Factory, som går forrest når det kommer til Cloud & Hosting.

Via Cloud Factory opnår du en meget sikker og stabil løsning. Alle dine data og applikationer ligger i Danmark, du er garanteret en oppetid på minimum 99,9% og der tages dagligt backup.

Cloud-løsninger kan ligeledes let skaleres, hvilket næsten er det bedste ved dem. Det er således slut med at blive låst af hardware investeringer.

Vi er specialiserede i Cloud Factorys platform, og din cloud-løsning kan selvfølgelig kombineres med vores it-serviceaftale XPect™ Plus.

Få mere at vide om hosting- og cloud-løsninger med Cloud Factory.

En hybrid løsning kan være optimal

Verden er som bekendt ikke kun sort eller hvid, og således er det også med it-løsninger.

Der kan være gode argumenter for at kombinere interne serverløsninger, Microsoft Office 365 og andre cloudbaserede løsninger.

Det kan fx være en fordel, at store filer med tekniske tegninger eller billedmateriale håndteres af en intern server, at Microsoft Office-programmerne og mail tilgås via Office 365, og at økonomisystemet ligger i en cloudløsning hos Cloud Factory.

Det handler simpelthen om, hvad der er bedst og billigst over tid for din virksomhed - og det ved vi!

Få flere fordele med Microsoft Office 365

Ønsker du en cloud-løsning, og bruger du Microsoft Office-programmer som Word, Excel, Outlook m.fl., så er Office 365 nu den billigste måde at erhverve disse programmer på.

Du kan arbejde hvor som helst, når som helst, på enhver enhed - og programmerne er altid opdaterede med de nyeste versioner og funktioner.

Derudover får du mulighed for at tilgå Office-programmerne online, hvor du kan også tilgå de samme dokumenter som din kolleger og samarbejde med i realtid.

Office 365 licenseres månedligt per bruger, så du let kan skalere din løsning. Foruden Office-programmer, kan du også få professionel mailhosting, Sharepoint, Skype for Business samt andre kendte virksomhedstjenester.

Læs mere om, hvilken værdi en Office 365-løsning kan give din virksomhed.

 • software og hardware til virksomheder
 • cloud løsninger
 • hybride it løsninger
 • microsoft office 365 som en del af din it løsning
 • interne servere
 • sikkert og stabilt netværk
 • backup som en del af din løsning

Vil du beholde dine servere internt?

Selvom cloud-løsningen er blevet utrolig populær, er det ikke sikkert, det er den optimale løsning for jer.

Det afhænger af jeres virksomhed, som vi vil tage os god tid til at lære at kende, før vi rådgiver jer om den bedste løsning.

En on-premise løsning med interne servere kan tilpasses nøjagtigt til jeres ønsker og krav.

Her ved du nøjagtigt, hvor dine data befinder sig, og hvordan disse er beskyttet.

Du er ligeledes selv herre over interne brugerrettigheder og -politikker, som vi kan udføre nøjagtigt efter dine ønsker. Vi sørger for, at drift- og datasikkerheden er i højsædet.

It-sikkerhed as a service

Truslerne fra internettet bliver stadig flere, og it-kriminelle bruger mange smarte tricks til at få adgang til dine computere og dermed følsomme data.

Dette kan ikke stoppes uden de rigtige sikkerhedsprodukter som fx en korrekt opsat firewall, antivirus og spamfilter.

Manglen på en enkelt sikkerhedsopdatering kan være årsagen til at blive ramt, og vi ser ofte, at medarbejdere ikke selv kan administrere dette.

Det svageste led i virksomheders it-sikkerhed er ofte de enkelte brugeres pc’er, hvis ikke de administreres af konkrete politikker og automatik.

Via vores serviceaftale XPect™ Plus, tilbyder vi derfor bl.a. patch management, som sørger for automatiske sikkerhedsopdateringer af jeres software.

Læs mere om, hvad vi mener er god it-sikkerhed for virksomheder.

Trådløst netværk, der bare virker!

Det er de færreste af os, der har tålmodighed til ustabile trådløse netværk – og hvis din virksomhed er afhængig af wi-fi er i forbindelse med driften, er det utroligt vigtig, I har en løsning I kan regne med.

Hos os kan I opnå en stabil og sikker wi-fi løsning, uanset om din virksomhed blot har brug for et enkelt Access Point udelukkende for interne brugere, eller I har brug for et større trådløst netværk, som skal dække produktionsmiljø, udendørsområde, gæstenetværk eller andet.

Vi forhandler blandt andet Ruckus’ trådløse it-løsninger, som kan tilbyde netop alle ovenstående faciliteter. Her undgår du for eksempel, at flere trådløse netværk kører på samme frekvens, og opnår derved et maksimum udbytte af Wi-Fi-styrken.

Læs mere om, hvilke netværksløsninger vi anbefaler.

Backup er vigtigere end nogensinde

Backup er den bedste forsikring du kan give din virksomhed.

Nu til dags har vi mange vitale data liggende elektronisk, som kan være kritiske at miste for din forretning - og i disse tider, hvor cyberangreb er mere reglen end undtagelsen, er det vigtigt at have implementeret den rigtige backupprocedure, som både kan genskabe enkelte filer og hele serveren hvis nødvendigt.

Vi kan inkludere backup i din XPect™ serviceaftale, hvor vi sørger for, at din virksomhed får taget backup af de ønskede data og systemer.

Det sikrer både mod hændelige uheld og cyberangreb. Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning til den optimale løsning.

Læs mere om, hvilke backup-løsninger vi tilbyder.

it løsninger til erhvervslivet
Kontakt os

 

Backup – en vigtig del af din it-løsning

Ransomware og andre it-trusler nødvendiggør, at du skal have en ordentlig backup af dine data. At miste vitale data kan være altafgørende for din forretning, og det er derfor vigtigt, at dine filer kan gendannes hurtigt i tilfælde af nedbrud.

Backup er din forsikring for, at du altid har dine data uanset, hvad der sker. Nu til dags, hvor mange af vores værdier ligger elektronisk, kan det at miste data også betyde at miste sit forretningsgrundlag.

Det er derfor vigtigt, at man ikke ”sparer” på, hvilke data, der skal tages backup af. Vi har løsninger både til backup af hele serveren, enkelte filer og databaser samt dine mails i Office 365-miljø.

Vores mangeårige erfaring, gør det muligt at skræddersy den helt rigtige backup-løsning til dig. Valg af backup sker på baggrund af dit servermiljø, dine ønsker og krav til kapacitet, restore-tid og datasikkerhed.

Disaster Recovery er med i din Cloud Factory-løsning

I vores hosting- og cloud-løsninger hos Cloud Factory er der indbygget Disaster Recovery, hvilket betyder, at hele din server er sikret, skulle uheldet være ude.

it-loesninger-med-backup

Med Disaster Recovery er du sikret, hvis der f.eks. er brand eller nedbrud i et af datacentrene, hvor du har brug for at gendanne hele din server. Her gemmes styresystem, opsætning, interne politikker m.m., så I hurtigere kan få driften i gang igen.

Har du en Cloud Factory-løsning har du derfor kun brug for backup af dine enkelte filer. Fil-backuppen sikrer mod menneskelige fejl samt andre uforudsete udfordringer. Hvis en medarbejder f.eks. sletter eller overskriver en fil, kan I uden problemer gendanne denne igen. 

Backup af dine filer og databaser…

sker ved brug af den førende backup-teknologi fra IBM, også kendt som Tivoli Storage Manager (TSM). Hos os hedder den bare 'Cloud backup'. TSM er en af de mest brugte til backup-løsninger, da den er ideel til et blandet miljø med både fysiske og virtuelle servere.

Vores cloud backup er baseret på standard sikkerhedspolitikker, men kan tilpasses nøjagtigt til din virksomheds krav og ønsker.

Vores cloud backup leveres gennem Cloud Factory, og det betyder også, du kan være sikker på, at dine data ligger i Danmark. Cloud Factory har ligeledes både ISAE 3402 og 3000-revisorerklæring, som sikrer det højeste it-sikkerhedsniveau for dine data, og at persondata bliver behandlet korrekt efter lovgivningen per 25. maj 2018.

Vores Cloud backup giver dig

 • Backup af enkelte filer, netværksdrev og databaser
 • Filer gemmes i 15 versioner i 15 dage
 • Slettede filer kan gendannes i op til 180 dage
 • Overvågning af data 24/7
 • Dansk datacenter med revisorerklæring

Uanset din it-infrastruktur kan vi tilbyde dig en optimal backup-løsning

Har du f.eks. din egen fysiske serverhost med virtuelle servere, vil vores Remote backup-løsning være ideel til dig.

Vores Remote backup er baseret på Veeam-teknologi, der både giver backup af hele serveren og de enkelte filer.

Det er en image-backup, hvilket betyder, der tages snapshots af hele dine server, og så kan de enkelte filer og data ”pilles ud” efter behov.

Vores Remote backup-løsning er til dig, som ikke har en cloud-løsning hos Cloud Factorys datacentre, hvor der automatisk er Disaster Recovery inkluderet i løsningen.

Vores Remote backup giver dig

 • Backup af hele serveren
 • Backup af enkelte filer, netværksdrev og databaser
 • Filer sikres i 14 dage og gendannes i op til 360 dage
 • Overvågning af data 24/7

Har du husket at sikre dine mails?

Når du har en Office 365-løsning er det smart at inkludere en backup af disse data også.

Vi oplever, at mange virksomheder, som anvender Office 365, fejlagtigt tror, at der er backup med i deres løsning allerede, men det er der faktisk ikke.

Det er stadig muligt, at medarbejdere kan komme til at slette vitale mails, og derfor har vi udviklet vores egen backup-løsning til denne platform baseret på Veeam-teknologi.

Vores XPectTM Office 365-Backup giver dig

 • Backup af mails, noter, kalender i Office 365
 • Backup af ubegrænset mængde data
 • Dine data gemmes i 10 år, på tre geo redundante Microsoft Azure datacentre

Netværk, som bare virker…

er hvad enhver virksomhed, uanset størrelse, har brug for.

Stabilitet, sikkerhed og høj hastighed er nogle af de fordele vi kan sikre, ved at etablere den mest optimale netværksinfrastruktur, så I får maximalt udbytte af jeres løsning. Vi tænker både datasikkerhed og driftssikkerhed med i vores netværksløsninger – og på den måde undgår I begrænsninger i jeres daglige arbejde.

Er din virksomhed afhængig af trådløst netværk?

Så er der flere elementer I skal tage hensyn til. Hvis I har mange mobile enheder, som skal kunne kobles på wi-fi, er det vigtigt, at jeres wi-fi-løsning tager hensyn til dette. Wi-fi er således meget mere avanceret end hvad I kender fra hjemmet.

Vi skræddersyr jeres it-løsninger

Vores mål er altid at sætte os godt ind i din it-infrastruktur, før vi tilbyder dig nye løsninger.  Vi stiller dig derfor også en masse spørgsmål, så vi er sikre på, at vi laver den mest optimale netværksopsætning til jer.

Når det kommer til trådløst netværk er det vigtigt at være realistisk i jeres nuværende og fremtidige brug, da det ellers kan gå udover stabiliteten og hastigheden af jeres trådløse forbindelse.

Jeres løsning afhænger af…

 • Jeres specifikke forretningsbrug
 • Hvor mange access points I har brug for
 • Antallet af enheder, der skal kunne kobles på
 • Ønsket sikkerhedsniveau

Netværksløsninger fra førende producenter

Hos XPConsult arbejder vi blandt andet med Ruckus, som er markedsledende indenfor trådløse netværksløsninger. De er kendt for at levere de mest stabile, høj hastigheds trådløse netværk, og det er derfor vi har valgt netop dem som vores partner.

Deres massive succes skyldes blandt andet deres adaptive antenne teknologi, som gør det muligt at retningsbestemme signalet til den enkelte bruger. Det gør i praksis wi-fi-signalet mere stabilt og effektivt, da du automatisk vil blive logget på det access point, din enhed er tættest på.

Vi forhandler og supporterer ligeledes netværksløsninger fra XClaim og WatchGuard.

Din firewall bør sikre både drift og data

Din it-løsning bør altid inkludere en firewall, som kan beskytte dine systemer mod, at udefrakommende trænger ind gennem jeres netværk.

Det er vigtigt at forstå, at en firewall, ikke blot er en firewall. Der findes mange forskellige af slagsen, og hvilken én du skal vælge, afhænger bl.a. af kapaciteten af din virksomhed, antal brugere, ønsket sikkerhedsniveau og meget mere.

Det vigtigste er, at din firewall er konfigureret ordentligt

Hvis der er blevet åbnet eller lukket for de forkerte porte, kan det skabe store sikkerhedsrisici og megen irritationer for dine medarbejdere.

Firewallen bliver konfigureret med forskellige politiker for indgående og udgående netværkstrafik. Tilføjer du for mange eller overflødige regler kan de i værste tilfælde gå ind og modvirke hinanden og påvirke ydeevnen af dit netværk.

Det kan derfor godt betale sig at få it-specialister til at håndtere opsætning og service af din firewall.

At bruge forældede firewalls er absolut no-go

Er din firewall forældet eller End-of-Life, som det hedder på it-sprog, er det på tide at investere i en ny. At et produkt er ”End-of-Life” betyder helt konkrekt, at der ikke bliver udgivet sikkerhedsopdateringer til det mere. Det kan være farligt, da du derved ikke er beskyttet mod de nyeste trusler.

Det betyder også, at der ikke kan garanteres reservedele fra producenten, hvis den skal repareres.

Hos XPConsult leverer og servicerer vi firewalls fra WatchGuard og du kan tjekke om din model er End-of-Life her.

Du kan enten købe eller leje din firewall

De fleste af vores kunder lejer, da det giver en lang række fordele, som du ellers ikke vil få glæde af. Du kan f.eks. let skalere din løsning, hvis din virksomhed udvider eller vil have flere netværk. Når du lejer din firewall, er der også automatisk inkluderet service i prisen, og du får derfor ingen ekstra udgifter ved support og reparation.

Lej din firewall og få flere fordele

 • Fleksibilitet
  Hvilken firewall du skal have afhænger bl.a. af, hvor mange som skal være koblet på dit netværk. Når du lejer din firewall, kan du nemt opgradere efter behov uden at miste penge.
 • Månedlig afregning
  Du bliver afregnet per måned, hvorved du aldrig er bundet længere tid end højst nødvendigt. Her kan du let ændre din løsning løbende.
 • Hurtig og nem sikkerhedsopdatering
  Vi opdaterer din firewall direkte fra vores kontor, så din virksomhed altid er sikret mod de nyeste trusler.
 • Ingen forældede firewalls
  Hvis din eksisterende firewall er End-of-Life, vil det være relevant for dig at leje din nye model. På den måde er det nemt og billigt at opgradere næste gang.

It-løsninger med Microsoft Office 365

Bruger du de velkendte Office-programmer Word, Excel, Powerpoint m.m. er Office 365 nu blevet den billigste måde at få disse på.

Office-pakken var før i tiden et engangskøb, hvor Office 365 er et abonnement. Hvis du sammenligner Office 365 med den almindelig Microsoft Office-pakke, er der en lang række fordele at hente.  

Du kan arbejde, hvor som helst, når som helst, på enhver enhed

 • Office programmerne kan tilgås både offline og online på pc, mobil og tablet.
 • Du har altid dine data med på farten
 • Dine gemte filer synkroniseres automatisk i ”skyen”, når du har adgang til internettet

Dine programmer er altid opdaterede med de seneste versioner

 • Office 365 opdaterer selv automatisk dine programmer. Det gælder således både funktionsopdateringer og sikkerhedsopdateringer.

Produktiviteten øges

 • Du kan tilgå de sammen dokumenter som dine kolleger og samarbejde i realtid.
 • Du får adgang til nye samarbejdsværktøjer via tjenesterne Sharepoint og Teams.

Office 365 er nemlig ikke kun Office-pakken, men en samling af en række online services, som er i tæt integration med hinanden.

Flere Office 365 abonnementer indeholder også...

 • Professionel mailhosting med brugerdefineret adresse
 • OneDrive: Nem fillagring og deling
 • Skype for Business: Professionelle online møder og chat
 • Sharepoint: Del og administrer indhold, viden og programmer
 • Teams: Samarbejd nemt og effektivt på tværs af apps i dit Office 365-miljø
 • Microsoft StaffHub til administration af medarbejdere
 • Microsoft Planner til administration af opgaver
 • Outlook Customer Manager som CRM-system til små virksomheder
 • Microsoft Bookings til styring af kundeaftaler
 • Power Bi Pro: Virksomhedsanalyse på højt plan
 • Rights Management Services: Begræns adgang til dokument og mails
 • Avancerede sikkerhed- og administrationsfunktioner

Der er således inkluderet en masse gode værktøjer, som kan give værdi til din forretning.

Har du svært ved at finde den rigtige Office 365-løsning?

Det kan vi godt forstå. Det kan være svært at gennemskue præcis, hvilke programmer og sikkerhedsfunktioner, som er bedst for din virksomhed. Heldigvis er vi specialister i Office 365 og ved lige, hvordan det kan skabe værdi for din virksomhed.

En Office 365-Business licens…

er til den mindre eller mellemstore virksomhed, som ikke overstiger 300 medarbejdere.

Business-pakken fås i tre versioner; Business, Business Essentials og Business Premium, hvor valget primært afhænger af, hvorvidt du vil have professionel mailhosting og skrivebordsversioner af Office-pakken med i din licens.

Ligeledes inkluderer Business Essential og Business Premium også diverse virksomhedstjenester, som kan hjælpe din forretning på et utal af måder.

Læs mere om Office 365 Business, Business Essential og Business Premium.

Der kan dog være fordele ved at vælge en Enterprise-licens i stedet…

hvor du, foruden Office-pakken og et stort udvalg af virksomhedstjenester, også får

 • Større postkasse i Outlook
 • Ubegrænset fillagring- og deling via OneDrive
 • Flere funktioner i fx Sharepoing og andre tjenester
 • Avancerede it-tjenester med flere sikkerhedsfunktioner
 • Mulighed for at bruge Office-programmerne via Remote Desktop

Læs mere om Office 365 Enterprise E1, E3 og E5.

Læs mere om Exhange Online, som er til dig, der kun har behov for professionel mailhosting.

Beskyt dine postkasser med Advanced Threat Protection

Medarbejdere er ofte årsagen til, at it-sikkerheden brydes, da hackerne er specialiserede i at lave mails, som ser helt almindelige ud for det utrænede øje.

Vi anbefaler derfor alle vores kunder til at investerer i Advanced Threat Protection, som er en tjeneste, der går ind og beskytter mod skadelige links og farlige vedhæftede filer tilsendt på mail. 

Denne kan let og billigt inkluderes i jeres Office 365-løsning.

Med Advanced Threat Protection skal I ikke bekymre jer om at trykke på noget I får tilsendt, da programmet screener alle jeres e-mails, før I modtager dem.

Skulle nogle filer eller links se mistænkelige ud, vil systemet smide dem i ”sandkassen” og tjekke, hvis de sikre at sende videre til din indbakke.

De, som overlever testen, vil blive omskrevet til sikre links, som du uden fare kan trykke på.

Har du Office 365 Enterprise 5, er Advanced Threat Protection allerede med i din løsning.


vmware partner hp leverandør
Ruckuswireless samarbejdspartnere Microsoft software samarbejde
Citrix samarbejde Watchguard partner