it løsninger til virksomheder - it til fast pris

It-løsninger

Vi har altid fokus på, hvad der er bedst, og hvad der giver mest værdi for din virksomhed over tid, således at alle jeres it-investeringer følger den aftalte strategi. Vi leverer og servicerer alle de it løsninger og -produkter, der skal til for at etablere og drive jeres it.

 • rødt flueben
  Langsigtet strategi i produktvalg, sikrer driftmæssige og økonomisk gevinst af it løsningerne.
 • rødt flueben
  Vi sikre at leverandører leverer tilstrækkelig god service og logistik i forbindelse med defekter og andre problemer.
 • rødt flueben
  Få flere fordele med Office 365, som giver adgang til de Microsoft Office værktøjer, du kender.
 • rødt flueben
  Microsoft Office 365 og Microsofts Datacenter er et af de sikreste datacentre i verden.
 • rødt flueben
  Få adgang til tjenester som Lync og SharePoint til en attraktiv pris på abonnement.
 • rødt flueben
  En meget sikker og avanceret cloud-løsning med SE Cloud Factory er SE’s (Syd Energi, red.).
 • rødt flueben
  En backup skal altid virke, om det er båndbaseret backup eller remote backup og vi kan sikre den bedste løsning til din virksomhed.
 • rødt flueben
  Begræns risici for vira, orme og andet ondsindet software finder vej til virksomhedens computere.
 • rødt flueben
  Ruckus netværksløsning har central styrring af op til 1.000 Access Points og 20.000 enheder pr. controller.

Med en XPect™ serviceaftale

Software og hardware

Hvis du I din virksomhed ønsker at få mest muligt ud af dine it-produkter, så anbefaler vi, at du anlægger en langsigtet og strategisk betragtning i dit produktvalg. Et produkt, som har den højeste engangspris, kan sagtens være den billigste i længden. Vi baserer primært vores løsninger på servere, pc’er og netværksprodukter fra HP, software fra Microsoft, VMware, Citrix og Symantec samt routere og firewalls fra WatchGuard. Vi leverer dog også løsninger fra mange andre producenter. Vi har samarbejde med de største distributører på markedet, så vi kan sikre dig det bedste til prisen.

Læs mere om valg af software og hardware

Cloud Factory

Ønsker du en hosting-/cloudserver, kan vi tilbyde dig et unikt produkt baseret på Cloud Factory. Du opnår en meget sikker løsning via XPConsult, som har specialiseret sig i at servicere netop dette. Alle dine data og applikationer ligger i Danmark og er garanteret en oppetid på minimum 99,8 % udover daglig backup og Disaster Recovery. Vi imødekommer, i samarbejde med Cloud Factory, således alle de traditionelle bekymringer ved sådanne løsninger. Dette kan selvfølgelig kombineres med vores XPect™-aftale.

Læs mere om hosting og Cloud Factory

Hybride løsninger

Verden er som bekendt ikke kun sort eller hvid, og således er det også med it-løsninger. Der kan være gode argumenter for at kombinere interne serverløsninger, Microsoft Office 365 og cloudbaserede løsninger. F.eks. kan det være en fordel at store filer med tekniske tegninger eller billedmateriale håndteres af en intern server, at Microsoft Office-programmerne og mail tilgås via Office 365, og at økonomisystemet ligger i en cloudløsning hos Cloud Factory. Det handler simpelthen om, hvad der er bedst og billigst over tid for din virksomhed.

Microsoft Office 365

Ønsker du en cloudløsning, og bruger du Microsoft Office-programmer som Word, Excel, Outlook m.fl. så er Office 365 nu den billigste måde at erhverve disse programmer på. Udover det får du bl.a. mulighed for at tilgå Office-programmerne online, og der findes mobilapps, så du altid har Office med på farten. I kan arbejde sammen på de samme dokumenter i Office Online, selvom I ikke er på samme lokation. Gem dine dokumenter i OneDrive, som er dit online drev, og del dem med andre, tilgå dem på farten, eller arbejd sammen med andre i realtid.

 • software og hardware til virksomheder
 • cloud løsninger
 • hybride it løsninger
 • microsoft office 365 som en del af din it løsning
 • interne servere
 • sikkert og stabilt netværk
 • backup som en del af din løsning

Interne servere

Selvom cloud-løsningen er blevet utrolig populær, er det ikke sikkert, det er den optimale løsning for jer. Når din virksomhed investerer i interne servere, opnår I naturligvis fuld råderet over disse, således at løsningen kan tilpasses nøjagtigt til jeres ønsker og krav. Du ved således nøjagtigt, hvor dine data befinder sig, og hvordan disse er beskyttet, uanset hvor følsomme disse er. Du opnår ligeledes, at du selv er herre over interne brugerrettigheder og -politikker, som du kan lade XPConsult udføre nøjagtigt efter dine ønsker og med datasikkerheden i højsædet.

It-sikkerhed

Truslerne fra internettet bliver stadig flere, og it-kriminelle bruger mange smarte tricks til at få adgang til dine computere og dermed følsomme data. Dette kan ikke stoppes uden de rigtige sikkerhedsprodukter som fx en korrekt opsat firewall, antivirus og spamfilter. Selv manglen på en enkelt systemopdatering kan være årsagen til at blive ramt, hvilket vi ofte ser, at medarbejdere ikke selv kan administrere. Det svageste led i virksomheders it-sikkerhed er ofte de enkelte brugeres pc’er, hvis ikke de administreres af konkrete politikker og automatik.

Netværk

Trådløst netværk skal bare virke - og være sikkert! Du kan opnå en stabil og sikker Wi-Fi-løsning hos os, uanset om din virksomhed blot har brug for et enkelt Access Point med udelukkende adgang for interne brugere, eller I har brug for et større trådløst netværk, som skal dække produktionsmiljø, udendørsområde, gæstenetværk eller andet. XPConsult forhandler blandt andet Ruckus’ trådløse it løsninger, som kan tilbyde netop alle ovenstående faciliteter. Undgå at flere trådløse netværk kører på samme frekvens, og opnå et maksimum udbytte at Wi-Fi-styrke.

Backup

Stadigt større dele af din virksomheds værdier er elektroniske i form af dokumenter, kontrakter, korrespondance og adgange til andre vitale oplysninger og systemer. Det skal sikres i form af en backup, og med XPect™’s Remote Backup kan du outsource din backup til XPConsult, således at din virksomhed får taget backup af de ønskede data og systemer til vores datacenter. Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning, hvis den bedste løsning for jer er den traditionelle, båndbaserede backup, Disk-til-Disk (D2D) -backup eller en form for hybridløsning.

Et produkt til 5.000 kroner, som kan fungere tilfredsstillende i tre år er trods alt billigere og sædvanligvis bedre end et tilsvarende produkt til 4.000 kroner, som kan fungere i to år.

it løsninger til erhvervslivet
Kontakt os
vmware partner hp leverandør
Ruckuswireless samarbejdspartnere Microsoft software samarbejde
Citrix samarbejde Watchguard partner