it-konsulenter

Vores it-konsulenter er klar til at hjælpe

Hvad koster en it-konsulent i timen?

KASSEN!

...og det er desværre fordi mange virksomheder ender med kun at bruge it-konsulenter på ad-hoc basis. Det er eksempelvis i forbindelse med investering og implementering af nye systemer, eller simpelthen blot som ”brandslukning”, når de oplever nedbrud i it-driften.

Hvis du kun samarbejder med it-virksomheder, når det virkelig brænder på, ender det ofte med at blive en dyr fornøjelse. Konsulentydelser og dyre timepriser vil på den måde ende med at går hånd i hånd – og det er ærgerligt.

Det kan ligeledes give mange en negativ indstilling til at bruge en ”it-konsulent” – simpelthen fordi der glemmes, den reelle værdi som en it-konsulent bringer til bordet.

En konsulent er en person, som rådgiver indenfor et bestemt ekspertiseområde. Nærmere betegnet; en specialist. Det er de færreste virksomheder som har specialister indenfor et hvert felt og derfor kan det bringe utrolig stor værdi at samarbejde med en ekspert indenfor bestemte fagområder.

Gør det du er bedst – det gør vi! Det gamle Danske Bank slogan er ikke helt dumt og vi tror på, det er hemmeligheden bag en succesfuld virksomhed.

Hos os fås it-konsulenter til en fast pris

Vi har flere dygtige it-specialister, som er klar til at hjælpe med jeres it-problemer.

Hos XPConsult vil vi hellere fremme vores kunder udvikling end profitere på deres ulykke. Vi tror på, at det bedste partnerskab kommer ved fælles interesser. Vi synes derfor det er fjollet, hvis I kun ringer til os, når det virkelig brænder på – så ender det nemlig ofte med at blive dyrt. 

Vi ser ingen grund til, at it-problemer skal være en stor omkostning for jer.

Vi har derfor udviklet vores egen it-serviceaftale, XPectTM Plus, som fås til en fast årlig pris. Med XPectTM Plus får du adgang til vores kompetente it-konsulenter, som sørger for drift og vedligeholdelse af dit it.

Vi kalder den XPectTM Plus, da det ikke er en nogen almindelig serviceaftale. Vi tror på, at forebyggelse er bedre end brandslukning. Alle elementer i vores serviceaftale er derfor rettet mod dette. 

Aftalen bygger på 4 grundelementer:

  • Support til alle medarbejdere
  • Proaktiv service med overvågning af jeres it-drift
  • Løbende patching/sikkerhedsopdatering af jeres software
  • Rådgivning og sparring om it

Vores samarbejde starter med et systemtjek

Med en XPectTM Plusaftale er det vores fornemmeste opgave at forhindre nedbrud i jeres it-drift. Når vi starter vores samarbejde, skal vi dog først og fremmest sørge for, at dit it er up-to-date. Det vil højst sandsynligt kræve nogle nyinvesteringer, som på opstart basis ikke er en del af din serviceaftale.

Det drejer sig eksempelvis om ajourføring af jeres pc’er, så de er driftsmæssigt sikre, når vi starter vores samarbejde. Derefter varetager vi den løbende ajourføring automatisk.

Det kan også være, at du har noget forældet hardware, som kræver opgradering, før vi kan give dig en driftssikker løsning.

Vores partnere sikrer de bedste løsninger

En af disse er Cloud Factory, som tør at gå forrest, når det kommer til cloud-løsninger, når det gælder fremtidens cloud-teknologi.

Vi vil altid rådgive jer om, hvad vi mener den bedste løsning er for jer. I nogle tilfælde vil det være at flytte jeres servere og backup løsning til Cloud Factory. Her tilbyder vi dedikeret Cloud og Hosting, som vi erfaringsmæssigt kan stå 100 procent indenfor.

Cloud Factory har en unik tilgang til Cloud og Hosting...

som sikrer en 99,9% oppetid, lav responstid og nemt tilgængelige data. I gennem vores tætte samarbejde med Cloud Factory, kan vi derved tilbyde jer en mere driftssikker løsning. Selve overflytningen tager vi os af og laver et separat overslag på dette til jer.

Når vi har tjekket og ajourført din it-infrastruktur, er I herefter dækket af vores serviceaftale, hvor al drift og vedligeholdelse af jeres hardware og software indgår i.

I serviceaftalen indgår ligeledes løbende rådgivning om nødvendige ajourføringer, opdateringer og udskiftninger som skal til, for at sikre stabil it-drift.

Ny køb og installation af disse vil være særskilt fra serviceaftalen, men som servicekunde vil kunne give dig et favorable tilbud på dette.

Vi kan også bruges som konsulenter til nye it-projekter

Som andre it-virksomheder er der selvfølgelig også nogle services hos os, som betales per time. Det kan f.eks. være, at I gerne vil have et nyt CRM-system, ERP-system eller lignende, hvor I skal have overflyttet data samt sørge for, at systemet ”snakker sammen” med jeres øvrige programmer, så det ikke påvirker it-driften negativt.

Dette vil være en ekstra opgave for vores specialiserede it-konsulenter, men så snart systemet er sat op og en del af infrastrukturen, kan vi inkludere programmet i jeres serviceaftale og revidere den derefter.

Det kan også være, at I ønsker nye pc’er, vil ændre backup-løsning eller andet. Alle ændringer i it-infrastrukturen vil i første omgang være en ekstra udgift og derefter vil vi indregne det i jeres nuværende aftale.

Få it-konsulenter med bred erfaring

Vi har været i gang siden 2002, og med vores mangeårige erfaring kan vi lægge en langsigtet strategi for, hvordan du får mest ud af dit it-budget. Vi baserer altid vores løsninger på, at det skal være bedst og billigst for jer over tid.

Vi har prøvet det meste og vi elsker en udfordring.

Så det er bare om at spørge løs.

Som de fleste andre it-virksomheder med mange år på bagen, har vi vores faste partnere, hvis produkter vi kender ekstra godt. Vi er eksempelvis autoriseret HP Silver partner, men vi har også god erfaring med Apple samt andre pc-mærker.

Med andre ord; vi kan stort set levere og servicere lige præcis den hardware, som din virksomhed har brug for.

Når det kommer til software, er vi autoriseret hos Microsoft, VMware, Citrix og Symantec. Vi er derved specialister indenfor softwareprodukter fra disse producenter, og har ligeledes erfaring indenfor licensieringen af Adobe produkter.

 

it-specialister