Stabil It Drift

It-drift i centrum

Du er sikkert enig med os i, at det er vigtigt, at medarbejdernes værktøj virker perfekt for at opnå den bedst mulige produktivitet. Derfor synes vi, at det er vigtigt at have en plan for, hvordan du sikrer, at alle elementer i jeres it-drift løbende vedligeholdes.

Der indgår efterhånden så mange elementer i denne vedligeholdelse, at det kræver megen tid og stor it-indsigt fra den enkelte medarbejder, hvis de selv skal stå for vedligeholdelsen af deres pc. Og det kræver endnu større it-kompetencer at vedligeholde serverplatformen.

Få sikker it-drift

Derfor har vi opfundet XPect™ servicekonceptet, som er vores plan for, hvordan vi sørger for din virksomheds vedligeholdelse af hele it-installationen. Vi har simpelthen designet et koncept, hvor vi via avancerede værktøjer kan automatisere hele it-vedligeholdelsen, så du og dine medarbejder overhovedet ikke behøver at tænke på dette.

I slipper også for de irriterende spørgsmål om opdatering af det ene og det andet program på pc’en, og kan på den måde koncentrere jer om jeres primære arbejde. Det er yderst bekvemmeligt, siger vores kunder.

XPect™ servicekonceptet er fleksibelt, og tilpasses nøjagtigt til din virksomheds it. XPect™ indeholder flere faciliteter i form af brugersupport, automatiske sikkerhedsopdateringer, overvågning af driftsstatus – herunder kommende problemstillinger og rådgivning. Vi varetager således al drift og vedligeholdelse af it-platformen, ligesom vi konstant har overblik over alt hardware og software.

 

Se mere om, hvad XPConsult kan tilbyde din virksomhed: