Stabil It Drift

It-drift i centrum

Du er sikkert enig med os i, at det er vigtigt, at medarbejdernes værktøj virker perfekt for at opnå den bedst mulige produktivitet. Derfor synes vi, at det er vigtigt at have en plan for, hvordan du sikrer, at alle elementer i jeres it-drift løbende vedligeholdes.

Der indgår efterhånden så mange elementer i denne vedligeholdelse, at det kræver megen tid og stor it-indsigt fra den enkelte medarbejder, hvis de selv skal stå for vedligeholdelsen af deres pc – og det kræver endnu større it-kompetencer at vedligeholde serverplatformen.

Ustabil it-drift giver utrolig meget spildtid for dine medarbejdere.

En tidligere undersøgelse fra Wilke viser, at hver fjerde medarbejder hver dag bruger mellem 15-30 minutter på computer-problemer. I sidste ende vil det i gennemsnit koste 3500 kr. om året pr. medarbejdere.

Computerproblemer betyder unødvendige penge og spildt arbejdskraft – og så er det ligeledes irriterende og demotiverende for dine medarbejdere.

Problemer i it-driften skyldes ofte forældet software.

Vores erfaring er, at mange virksomheders driftsproblemer skyldes forældet software og hardware, som ikke har set skyggen af en sikkerhedsopdatering den sidste lange tid.

Det kan ligeledes være, at virksomheden har indkøbt systemer, på tværs af leverandører, som absolut ikke taler sammen, og derfor er utrolig tidskrævende for medarbejderne at arbejde i.

Få sikker it-drift med vores serviceaftale

Vi har opfundet XPect™ servicekonceptet, som er vores plan for, hvordan vi sørger for drift og vedligeholdelse af hele din it-infrastruktur. Vi har simpelthen designet et koncept, hvor vi via avancerede værktøjer kan automatisere hele it-vedligeholdelsen, så du og dine medarbejdere overhovedet ikke behøver at tænke på dette.

Du får en it-afdeling med certificerede ansatte...

som alle har gode it-kompetencer. Kompetencer, der vil blive brugt på at sikre din it-drift. Det er de færreste virksomheder, som kan blære sig med en intern it-afdeling af den kaliber, men det er lige, hvad man kan med XPectTM servicekonceptet.

Konceptet er byggestenen for vores XPectTM Plusaftale. Vi kalder det en Plusaftale, da det ikke er nogen almindelig serviceaftale. Den fås nemlig til en fast årlig pris baseret på din virksomheds krav og ønsker.

En serviceaftale du kan regne med

Vores XPectTM Plusaftale bygger på fire grundelementer, der tilsammen sikrer al drift og vedligeholdelse af dine it-løsninger.

  • It-support, hvor alle medarbejdere kan ringe ind
  • Proaktiv service, der blandt andet indeholder it-overvågning og administration af dine softwarelicenser
  • Løbende patching/sikkerhedsopdatering af jeres software, som sker helt automatisk uden at dine medarbejdere bliver forstyrret i deres arbejde.
  • It-rådgivning i forbindelse med ny køb, sikkerhed, it-infrastruktur m.m.

 

Få et hurtigt overblik over vores it-løsninger og -services

 

Kompetent it-support

It-drift giver sommetider også et behov for support. Det kan være alt fra de små ting, som almindelig brugersupport til større nedbrud i driften. Vi står klar ved telefonen til enhver it-udfordring du måtte have.

Vi forsøger samtidig at tale i et sprog som alle forstår uden de store, avancerede it-vendinger.

På den måde kan vi også hjælpe hinanden med at undgå fejlmeldinger, som f.eks. skyldes brugerfejl. Det gør også vores samarbejde mere gennemsigtigt, når I ved præcis, hvilke opgaver vi har lavet for jer.   

Vi yder support til alle medarbejdere, hvilket er én af de ting vores kunder synes bedst om.

Der kan dog være ydelser, som ligger uden for serviceaftalen, og her skal det selvfølgelig godkendes af en autoriseret medarbejder. På den måde undgår vi misforståelser og uforudsete fakturaer.

It-drift med proaktiv service

Vi agerer proaktivt, når det kommer til at drift og vedligeholdelse af dit it.

Vi tror på forebyggelse fremfor helbredelse.

Derfor har vi vores egen lille agent, som vi bruger til overvågning af jeres pc’er og servere.

Agenten viser os ikke, hvad der ligger på jeres server eller hvad I laver på jeres pc, men sender os derimod advarsler og beskeder om fejl, der skal rettes. På den måde kan vi nå at være på forkant med jeres problemer, før det går ud over jeres it-drift.

En anden del af vores proaktive service er selve administrationsdelen af jeres it. Her sørger vi for, at alle jeres software licenser og hardware garantier er up-to-date.

Er der nogle softwarelicenser som ikke bliver brugt, kan det f.eks. være det giver mening at nedgradere licenser på enkelte medarbejdere.

Har I ligeledes noget hardware som er ved at udløbe, handler vi proaktivt, så I får muligheden for at købe nyt før produktet er end-of-life. Det betyder nemlig, at der ikke bliver udgivet nye sikkerhedsopdateringer til produktet, og det er derfor et vigtigt element for it-sikkerheden.

Automatisk patching giver stabil it-drift

Ved automatisk patching af jeres software sikrer I, at de systemer, I arbejder med til dagligt, altid er tilgængelige og har kort responstid. Samtidig sørger patchingen for, at sikkerheden er i top.

Vi ser ofte, at når medarbejderne selv står for vedligeholdelse af deres pc’er, får de ikke sørget for at opdatere deres software, og på den måde skaber de faktisk et større hul i sikkerheden end man lige tror.

Ved at lade os stå for jeres it-drift, slipper I også for de irriterende spørgsmål om opdatering af det ene og det andet program på pc’en, og kan på den måde koncentrere jer om jeres primære arbejde. Det er yderst bekvemmeligt, siger vores kunder.

Rådgivning om it-drift

Med en XPectTM Plusaftale bliver vi ikke blot din leverandør, vi bliver også din sparringspartner indenfor it. For at sikre optimal it-drift, er det f.eks. vigtigt at sparre med os, hvis I overvejer at købe nye systemer.

Leverandørerne har ikke indsigt i hele jeres it-infrastruktur og det kan derfor give udfordringer såfremt de enkelte systemer ikke kan kommunikere. 

Ved at inddrage os i dine it-beslutninger og -indkøb kan vi bedre sikre dig stabil it-drift. Vi holder ligeledes status på jeres hardware og software, og sikrer at I har alt I bør have, for at drifte jeres forretning.

Gør det du er bedst til

… det gør vi! Danske Banks gamle slogan havde fat i noget rigtigt. Som it-virksomhed sætter vi en ære i at være specialister indenfor vores felt. Vi mener, at virksomheders vej til succes handler om at gøre det man er bedst til, og som (forhåbentlig) er det, der giver mest værdi for forretningen.

Hos XPConsult efterlever vi det hver dag.

Vi har outsourcet alt det, som ligger uden for vores egne kernekompetencer – vi har sågar hyret en virksomhed til at vande vores blomster. Vi anbefaler, at I gør det samme.

Ved at overlade jeres it-drift til specialister får I en toptunet it-afdeling, hvis fornemmeste opgave er at give jer en arbejdsdag uden it-afbrydelser.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. 

Vores samarbejde starter med et systemtjek af hele din virksomheds it-installation. Derefter er vi klar til at komme med optimale løsningsforslag til, hvordan vi kan optimere og servicere jeres it.

 

IT serviceaftale fra xpconsult