Cloud hosting til virksomheder

Hosting - Shared, Dedikeret og Cloud

Der findes et stort udbud af forskellige typer hosting. Der er dog forskelle, som du skal være opmærksom på i forhold til din virksomhed.

Hvad er Shared Hosting?

Det traditionelle private hostingmarked i Danmark er it-forhandlere, som har indkøbt nogle servere og et datalager/storage. Herpå virtualiseres en lang række kunders servere, som faktisk deler ressourcerne i form af processor, hukommelse og harddisk.

I og med, at alle kunder ikke udnytter deres serverressourcer 100% hele tiden, kan mange kunder deles om ressourcerne. Dette kalder vi også Shared Hosting, og kan være anvendeligt for små virksomheder, som ikke har brug for mange serverressourcer.

Løsningen kan have den ulempe, at systemerne kan blive langsommere af, at øvrige kunder trækker meget på ressourcerne, eller blot ved at der er for mange virtuelle servere på hardwaren. Det kan herved knibe med hastigheden og svartiden til din virksomhed. Sådan lidt forenklet fortalt.  

Hvad er Dedikeret Hosting?

Hvis din virksomhed er mere afhængig af ressourcerne på jeres servere, findes der Dedikeret Hosting, hvor dine virtuelle servere kun bruger egne ressourcer.

Det er hvad de fleste kunder efterhånden fortrækker, så dine data og programmer altid er hurtigt tilgængeligt.

Cloud er også en form for dedikeret hosting

Her deler du nemlig ikke deler dine serverressourcer med andre. Cloud er dog også en hel videnskab i selv.

Vi har et tæt partnerskab med Cloud Factory, hvor vi sammen kan tilbyde dig en højtydende og pålidelig cloud-løsning.

Men hvordan er det nu lige det fungerer?

Forestil dig et stort setup med mange fælles fysiske servere, som er inddelt i forskellige clustre. Her kører dine virtuelle servere sammen med en masse andres, men de deler stadig ikke ressourcer.

Alle servere er forbundet til én stor ressourcemasse, som de virtuelle servere tager af. Systemet fordeler automatisk de virtuelle servere til det cluster, som er mindst belastet. Din server er derfor ikke ”låst” til en bestemt fysisk server.

En af de smarte ting ved cloud-løsningen er derved, at den let og hurtigt kan skaleres, uden at der skal investeres i nyt hardware.

Cloud Factory er frontløber indenfor Cloud & Hosting

Cloud Factory er et state-of-the-art datacenter med alle de nyeste teknologier, som sikrer din virksomhed højtydende og dedikerede ressourcer til dine virtuelle servere - og der kan skrues op og ned for ressourcerne på timebasis.

Inkluderet i de virtuelle serverløsninger hos Cloud Factory er også daglig image-backup og Disaster Recovery, hvor du på timebasis kan få gendannet dine virtuelle servere.

På den måde er du altid sikret, hvis uheldet skulle være ude – og det er sågar med i prisen!

Sikkerheden er i højsædet

Cloud Factory består af et datacenter i Kolding og et backup-datacenter i Stilling. Dine data ligger således kun i Danmark.

Samtidig er Cloud Factory kontrolleret af en ISAE 3402 Type 2 revisorerklæring fra Deloitte, som sikrer det højeste it-sikkerhedsniveau og ordentlige forhold med hensyn til forretningsgange.

Denne revisorerklæring er tilgængelig for din virksomhed, så du overfor bestyrelse og aktionærer kan dokumentere din virksomheds procedurer og it-sikkerhed.

Cloud Factory har ligeledes en ISAE 3000 revisorerklæring, som sørger for, at dine persondata bliver behandlet korrekt ifølge EU persondataforordningen pr. 25. maj 2018.07.12

Hele Cloud Factory-løsningen og dit interne it-udstyr kan vi servicere og overvåge fra vores kontor i Esbjerg i form af vores XPect™ Plusaftale.

Hurtig og sikker forbindelse til Cloud Factory

Du vil opleve, at de øvrige faktorer, som sikrer stabil og hurtig it-drift i Cloud Factory miljøet, fuldt ud matcher de ønsker og krav du stiller. Din virksomhed kan fx tilgå jeres virtuelle servere med op til 10/10 Gbit uden ekstra omkostninger, hvilket er unikt i forhold til hosting-/cloud markedet generelt.

Kontakt os for at få belyst præcis, hvilke fordele din virksomheds får ved en Cloud Factory-løsning.

 

Få overblik over vores it-løsninger og -services

IT serviceaftale fra xpconsult