Cloud hosting til virksomheder

Hosting - Shared, Dedikeret og Cloud

Der findes et stort udbud af forskellige typer hosting. Der er dog forskelle, som du skal være opmærksom på i forhold til din virksomhed.

 

Shared Hosting

Det traditionelle private hostingmarked i Danmark er it-forhandlere, som har indkøbt nogle servere og et datalager/storage. Herpå virtualiseres en lang række kunders servere, som faktisk deler ressourcerne i form af processor, hukommelse og harddisk. I og med at alle kunder ikke udnytter deres serverressourcer 100% hele tiden, kan mange kunder deles om ressourcerne. Dette kalder vi også Shared Hosting.

Shared Hosting kan være anvendeligt for små virksomheder, som ikke har brug for mange serverressourcer. Løsningen kan have den ulempe, at systemerne kan blive langsommere af, at øvrige kunder trækker meget på ressourcerne, eller blot ved at der er for mange virtuelle servere på hardwaren. Det kan herved knibe med hastigheden og svartiden til din virksomhed. Sådan lidt forenklet fortalt.  

 

Dedikeret Hosting

Hvis din virksomhed er mere afhængig af ressourcerne på jeres servere, findes der Dedikeret Hosting, som er et brugbart alternativ. Cloud Factory er et state-of-the-art datacenter med alle de nyeste teknologier, som sikrer din virksomhed højtydende og dedikerede ressourcer til dine virtuelle servere. Og der kan skrues op og ned på ressourcerne på timebasis. Inkluderet i de virtuelle serverløsninger hos Cloud Factory er daglig image-backup og Disaster Recovery, hvor du på timebasis kan få reetableret dine virtuelle servere.

Cloud Factory består at et datacenter i Kolding og et backup datacenter i Sønderborg. Samtidig er Cloud Factory kontrolleret af en ISAE 3402 Type 2 revisorerklæring fra Deloitte, som sikrer de procedurer der gør, at dine data er i sikre hænder. Denne revisorerklæring er tilgængelig for din virksomhed, så du overfor bestyrelse og aktionærer kan dokumentere din virksomheds it-procedurer og -sikkerhed.

Hele Cloud Factory løsningen og dit interne it-udstyr kan vi servicere og overvåge fra vores kontor i Esbjerg i form af vores XPect™ -aftale.

 

Øvrige faciliteter ved Cloud Factory

Du vil opleve, at de øvrige faktorer, som sikre stabil og hurtig it-drift i Cloud Factory miljøet fuldt ud matcher de ønsker og krav, som du stiller. Din virksomhed kan f.eks. tilgå jeres virtuelle servere med op til 10/10 Gbit uden ekstra omkostninger, hvilket er unikt i forhold til hosting-/Cloud markedet generelt.

 

Kontakt os for at få belyst din virksomheds fordele ved løsningerne.

 

Se mere om hvad XPConsult kan tilbyde dig:

IT serviceaftale fra xpconsult