Blog

XPConsult byder velkommen til Sanne Petersen

09. oktober 2018

Klaus Nielsen

I september startede vores nye medarbejder Sanne Petersen, som skal tilføre nye kræfter på vores salg- og marketings område. I takt med en stigende kundetilgang har vi brug for flere kræfter, og vi ser Sanne som det helt rigtige medarbejder på posten. Vi mødte Sanne for 4 år siden, da vi deltog på et kursus hos vores samarbejdspartner, Cloud Factory. Dengang blev vi alle uddannet ”Cloud-ninja” og da Sanne flyttede til Esbjerg, øjnede vi en mulighed for et godt match.

Sanne-Petersen-XPConsult-IT

 

XPConsult er for mig en utrolig spændende virksomhed, hvor jeg ser et stort udviklingspotentiale - både fagligt og personligt. En udvikling jeg glæder mig til at dele med vores kunder og sikre dem den bedst mulige services” udtaler Sanne. 

 

Sannes baggrund

Sanne er uddannet cand.it.itko og har derigennem forståelsen for en virksomheds forretningsudvikling og it-infrastruktur. Hun har tidligere arbejdet med salg og marketing af it-løsninger til erhvervskunder og vi overlader derfor trykt vores kunder i hendes hænder. Hos XPConsult betyder uddannelse og erfaring meget, for at vi kan sikre vores kunder kompetent rådgivning.

 

"Jeg glæder mig til at blive del af XPConsult holdet og hjælpe kunderne med en forbedret it-infrastruktur og it-sikkerhed. Jeg ser det som en klar fordel at jeg allerede før min start er bekendt med Cloud Factory og de produkter vi tilbyder vores kunder” fortæller Sanne.

 

Vi byder varmt velkommen til Sanne og ser frem til et godt samarbejde til gavn for både os her på kontoret, men i høj grad også vores kunder.