Blog

XPconsult byder velkommen til Heidi Vedel-Birch Sørensen

06. august 2019

Sanne Petersen

Den 1. august 2019 kunne vi i XPconsult igen byde velkommen til en ny medarbejder og vi er utrolig glade for at kunne præsentere Heidi – vores nye Customer Quality Supporter. Heidi skal styrke vores support og tekniske team, hvor hendes rolle bliver bindeled mellem support, salg, marketing og IT-infrastruktur projekter. 

Heidi-Vedel-Birch-Sørensen-XPconsult 

Heidis baggrund

Heidi bidrager med en solid IT-erfaring fra en tidligere stilling som IT Systemansvarlig hos Babcock & Wilcox Vølund gennem de sidste 27 år. En erfaring der startede med uddannelsen som teknisk assistent og som spænder bredt fra support opgaver til gennem tiden at være ansvarlig for større IT implementeringsopgaver, undervisning og systemansvarlig. Hendes solide IT-viden og -erfaring vil komme vores kunder til stor gavn, idet hun formår at se IT-infrastruktur i et større og sammenhængende billede.

 

Vi er ikke i tvivl om, at Heidi er den helt rette til stillingen som vores nye Customer Quality Supporter og vil skabe stor værdi for både vores kunder og internt i XPconsult. Vi byder Heidi varmt velkommen i ”XP-Flokken” og ser frem et til godt samarbejde.