Blog

Windows XP og Office 2003

1. januar 2014

Klaus Nielsen

Indledningsvis ønskes du godt nytår fra alle os hos XPConsult.

Nu hvor vi netop er indtrådt i 2014, vil vi gerne informere om nogle it udfordringer, som vi sammen skal løse i 2014.

Microsoft support ophører på Windows XP og Office 2003

Microsoft har annonceret, at supporten på Microsoft Windows XP og Microsoft Office 2003 ophører den 8. april 2014. Det betyder, at der efter denne dato ikke udgives sikkerhedsopdateringer, således at produkterne kan holdes sikre og driftstabile. Sådanne produkter kan i sidste ende have en negativ påvirkning på din it-drift og it-sikkerhed.

Dette medfører, at computere med disse systemer installeret ikke længere er servicérbare, og dermed ikke længere indgår i XPConsults Systemserviceaftaler og XPectTM serviceaftaler.

Du kan læse mere om Microsoft begrundelser og politikker her.

Hvad er løsningen?

Hos XPConsult er vi i gang med en gennemgang af jeres computere for at identificere, hvor mange pc’er I har med Microsoft Windows XP Pro.

Hvis problemstillingen er relevant for jer, fremsender vi yderligere informationer herom, således at vi sammen kan beslutte, hvorledes vi mest effektivt og mest økonomisk kan håndtere de nødvendige opgraderinger hos jer. I samme anledning kigger vi på, om der skulle være Office 2003 installationer, som skal opgraderes. Hvis du ikke allerede har hørt fra os herom, vil du høre i nærmeste fremtid, men du er naturligvis meget velkommen til at henvende dig til os allerede nu for at få din virksomheds status.

Microsoft blander sig…

Når man som kunde bliver ringet op af en computer- eller softwareproducent, skal man sædvanligvis være meget på vagt, fordi der kan være tale om svindlere.

Til trods herfor har vi erfaret, at netop Microsoft er i gang med at ringe til blandt andet XPConsults kunder for generelt at informere om ophøret af support på Windows XP. Du kan roligt ignorere Microsofts telefonopkald og sige dem, at du håndtere problemstillingen med XPConsult.

Vi ser frem til at drøfte og håndtere udfordringen med jer.

IT serviceaftale fra xpconsult