Blog

Vil du have den bedste og hurtigste support?

29. oktober 2018

Sanne Petersen

Med vores XPectTM plusservicesaftale opnår du, at både du og dine kollegaer kan få it-support helt uden uforudsigelige regninger, nemlig til en fast pris. Du skal derfor ikke bruge tid på unødige bekymringer, men i stedet bruge din tid på det du er god til – så klare vi resten.

 

Vil du have mere end bare support? Altså en support i særklasse? Alle vores teknikere hos XPConsult står klar for at hjælpe dig med it-support til din virksomhed.

Vi er altid kun en e-mail væk, så hvis du sender dine henvendelser til vores fælles e-mail, support@xpconsult.dk, kan vi sikre dig den hurtigste og mest direkte vej til vores support-team. Ikke alene sikrer det dig den hurtigste løsning, det sikrer også at du kommer direkte i kontakt med den af vores it-konsulenter, som har specielle kompetencer indenfor netop din henvendelse.

 

”For mig er det vigtigt, at vi sammen kan hjælpe kunderne bedst muligt, og derfor arbejder vi sammen som et team.Det sikrer, at vi altid kan levere den bedste og hurtigste support – en support og arbejdsgang vi er meget stolte af.”

Udtaler vores systemkonsulent, Kevin Sørensen

 

Hvis du sender e-mails direkte til de enkelte it-konsulenter, kan det desværre medføre en forlænget sagsbehandlingstid. Dette sker især når vores it-konsulenter er på kundebesøg, har ferie eller andet; idet din sag ikke kan ses af vores andre it-konsulenter. Vi opfordrer derfor alle kunder til at henvende sig direkte på support@xpconsult.dk, hvor alle systemkonsulenter kan se din henvendelse.

Du må dog meget gerne påføre, hvem du retter henvendelse til, hvis du allerede er i dialog med én af vore systemkonsulenter – og også meget gerne påføre sagsnumret, hvis der er tale om en igangværende sag.

 

Din it-afdeling med 6 dygtige it-specialister

Alle vores teknikere er certificerede, autoriserede og eksaminerede i alle de løsninger vi leverer og vi kan derfor altid sikre dig den bedste support.

IT-Konsulent-XPConsult-Support

”Det er dejligt at være en del af et samlet team, hvor vi i fællesskab løser kundernes it-problemer. På den måde spiller alle vores kompetencer sammen i en højere enhed og dét til gavn for vores kunder.”

Siger vores it-supporter trainee, Alex Schmitt Hansen

 

Har du it-problemer?

Send en mail på support@xpconsult.dk – så står vi klar til at hjælpe dig.