Blog

Stærke partnere skaber de bedste IT-løsninger

28. maj 2019

Sanne Petersen

Én af vores mangeårige samarbejdspartnere er Cloud Factory, hvem vi samarbejder med omkring vores cloud-løsninger. Vi har fuld indsigt i deres lovpligtige revisorerklæringer og certificeringer og har personligt besøgt deres datacentre. Men er det nok? – Nej, ikke for os.

 

Sikkerheden ved et godt cloud-partnerskab

Sikkerhed, og ikke mindst datasikkerhed, er mere end blot revisorerklæringer og et besøg i datacentre. Før vi kan garantere vores kunder de bedste cloud-løsninger, er det altafgørende, at vi personligt ved, hvem der står bag og er ansvarlige for vores kunders data. Derfor mødes vi allesammen minimum 2 gange årligt, hvor medarbejderne på tværs af Cloud Factory og XPConsult bliver stillet en række teamwork øvelser. Det styrker ikke blot kendskabet men i høj grad også samarbejdet mellem os og sikre, at vi i hverdagen kan kommunikere og finde de bedste cloud-løsninger til vores kunder.

XPConsult-CLoud-Factory-IT-Drift-Partnerskab

Alle kan underskrive en kontrakt og et partnerskab, men hvor mange kan sige at de indgående kender deres partnere på flere parametre end blot det professionelle? Det kan vi hos XPConsult og vi er stolte af, på den måde at kunne levere de bedste IT-løsninger til vores kunder.

  

Vil du vide mere?

Giv os et kald på 7216 3111 eller send en mail på info@xpconsult.dk – så finder vi sammen den løsning, som passer til din virksomhed.