Blog

It problemer koster 3 ugers arbejdstid årligt for hver fjerde ansatte

23. februar 2015

Simone Lundager Selin

Det kan være dyrt for din virksomhed, når maskinerne står stille. Stabil og sikker it-drift er med til at sørge for, at dette ikke sker - og det er heldigvis noget vi er specialister i at sikre.

I JydskeVestkystens Business Syd tillæg var der en artikel, hvor vi taler om netop dette. Du kan læse artiklen her eller se den fulde version her.

 

 

IT-problemer kaster 3 ugers arbejdstid årligt for hver fjerde ansatte

 ”Problemet skyldes oftest forældet software og hardware, det kører langsomt, mangler opdateringer eller går ned” Udtaler Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-branchen til Avisen.dk

 ”Ofte skyldes det også, at de systemer der arbejdes i, ikke tager godt nok sammen, og derfor er tidkrævende at håndterer eller lave fejl, når de samkøres”, siger Mette Lundberg.

En ny undersøgelse fra Wilke A/S viser, at hver fjerde medarbejder spilder 15-30 minutter om dagen på it-problemer. Det bliver op til 112 timers spildt arbejdstid, eller hvad svarer til 3 uger.

 

Tabt produktivitet er ikke det eneste problem

Når medarbejdere spilder tiden på it-problemer, bliver de ofte frustrerende og stressede, fordi de mister tid, de skulle have brugt på andre arbejdsopgaver. Det giver dårlig arbejdsmoral og smitter let af på de andre medarbejdere.

Hos XPConsult kan vi hjælpe jer med at sikre, at jeres it bare virker, som det skal.

Med vores XPecttm servicesaftale vedligeholder vi jeres it-løsning. Du får automatisk klaret alle sikkerhedsopdateringer på pc’erne i baggrunden, uden du skal bruge tid på det. Vi holder også øje med jeres software, så I aldrig kører på forældede versioner.

På den måde bruger du og dine medarbejdere mindre tid på it-problemer og får mere tid og fokus til arbejdsopgaver.

Får I brug for hjælp til it, som fx glemt login, sidder vores teknikere klar til at hjælpe.

 

Har du spørgsmål til din it-sikkerhed?

Giv os et kald på 7216 3111 eller send en mail på info@xpconsult.dk – så finder vi sammen en løsning der passer til din virksomhed.

IT serviceaftale fra xpconsult