Blog

Fokus på it-sikkerhed hos XPConsult

8. marts 2018

Camilla Lindberg Nielsen

JydskeVestkystens Erhverv+ tillæg havde i marts fokus på it-sikkerhed og vi fik heldigvis lov at komme med en kommentar eller to til emnet.

I tillægget fortæller vi om, hvad der it-sikkerhed for os – og hvordan vores it-løsninger er lig med høj sikkerhed for din virksomhed.

Der lægges blandt andet vægt på automatiske sikkerhedsopdateringer, også kaldet patching, der sørger for, at din pc straks får dækket de huller i sikkerheden, som producenten har fundet.

Du får sikkert ofte disse opdateringsanmodninger, men hvor tit trykker du ”opdater” lige med det samme? Som virksomhed bør du især være opmærksom på, at dine medarbejdere får installeret sikkerhedsopdateringerne med det samme. Det er nemlig ikke kun os som ved, at sikkerhedshuller opstår – det ved hackerne også, og de vil forsøge at ramme disse allerede 24-72 timer efter opdateringen er udgivet.

Via vores XPect™ plusaftale kan vi tilbyde din virksomhed ”silent updating”, som sikrer, at de rette opdateringer bliver installeret, uden, at du lægger mærke til det eller bliver forstyrret i dit arbejde.

Find hele artiklen og læs om vores sikre og stabile it-løsninger her.  

IT serviceaftale fra xpconsult