Blog

Arbejdsskadestyrelsen ramt af hackerangreb

7. juli 2015

Simone Lundager Selin

Så er det sket igen...

Denne gang er det Arbejdsskadestyrelsen, der er ramt af hackere. Hackerene har krypteret en lang række af Arbejdsskadestyrelsens filer, og nu kræver de en løsesum, for at åbne op for filerne igen.

Hackerangrebet ramte Arbejdsskadestyrelsen natten til mandag og har lammet alle virksomhedens medarbejdere. Arbejdsskadestyrelsen har lukket for telefonerne, fordi de ikke kan komme til at arbejde. ”Hacker-angrebet betyder, at vi ikke kan sagsbehandle. Og når vi ikke kan sagsbehandle, giver det ingen mening, at vi svarer på borgernes opkald. Derfor har vi midlertidigt lukket telefonerne”, siger Peder Wiese til ritzau. Læs hele artiklen her http://www.dr.dk/nyheder/indland/hackere-nedlaegger-arbejdsskadestyrelsens-it-system

 

 

Minimer risikoen for hackerangreb

Stadig flere og flere virksomheder bliver ramt af hackerangreb, og det er ikke for sjovt. I de værst tilfælde har vi set virksomheder, som aldrig kommer sig over angrebet, og må lukke.
Derfor er det vigtigt for dig at vurdere, hvor meget din virksomhed kan modstå. Kan i holde til at jeres it er nede i flere dage, eller at i måske bliver nødt til at lukke helt ned i en uges tid? Det er de færreste små og mellemstore virksomheder, der kan det.

Hos XPConsult har vi rådgivet om it-sikkerhed og sikkerhedsprodukter i 13 år, og vi kan også hjælpe din virksomhed, så I minimere risikoen for at stå i en lignende situation. Vi tilbyder flere typer produkter og services, så I kan øge it-sikkerheden nemt og hurtigt allerede fra i morgen.

Hos XPConsult forhandler og servicere vi anti e-Crime services fra CSIS Secure DNS+.

CSIS et it sikkerhedsrådgivningsselskab og virksomheden bag de førende anti e-Crime services på markedet.

CSIS anti e-Crime services (CSIS Secure DNS+) virker som et ekstra sikkerhedslag på internettet, som scanner alle hjemmesider, webservices, e-mail, osv. for skadelig kode, inden de kommer i kontakt med din pc/server. 

Forskellen på CSIS og andre antivirus programmer er, at CSIS fanger truslerne inden de er kendt af dine antivirus programmer. Antivirus programmer fanger først truslerne, når de er kendte og ydermere fanger dine antivirus programmer kun disse phishing angreb, hvis de bliver opdateret regelmæssigt.

Kontakt os, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at beskytte din virksomhed mod lignende angreb. 

IT serviceaftale fra xpconsult